Цiлком можливо. Масово почалося коли хвойда нiмаковька Сiчь побила. Корiнням моэi хвамiлii називали церковного писаря у козацтвi
і поки ви тут бешкетуєте та звинувачуюте мене хАрошого в усіх гріхах і навіть у тих яких у світі не існує, я тєжко працюю
але ж ви самі бачите що не допомагає. пан оно і гарбузи у промислових обсягах вирощуєа усім відомо ще з дідів-прадідів що гарбузове насіння то перший засіб проти гельмітів. але як бачимо не допомагає. отже треба спробувати інші засоби протидії низькій вазі. отакоєот
з такими пропозиціями до пана Алекса. а що до іншого то ви погано вивчали тему якщо незнаєте що треба робити зі снігом щоб мати з того прибуток
та яж тілько про вас піклуюсь бо ви у вітер до двору не виходите через ризик бути унесеним кудись далеко. от уявимо на мить що так сталось. і що тоді, гаявасуажнопитаю,що? а нічого! насіння гибридної диньогарбузихи ніхто не отримає, каші не поїсть, сватів не відваде. одні збитки виходять. от!
з бардаком усьо просто , збираєте у мішки і шлете мені (пересил на мені) . всьо шо сподобається залишу собі а всьо нєнужноє раздам свидєтєля ЦСБ... які підколи , якшо є малеча то в морозілку , а я шо нема то зробити настоянку . в мене дружина зробила собі вишнячок 3 літри . полізла в погріб подивитись як він там поживає а банка чогось пуста , вчепилась до мене девін дівся ... а я відки знаю гугль щось знає ... ой колега не Ви один , теж припхався на тєжку працю ...
ото дивіться , пан ЗАЗ на осінь пороздає насіння і оті хто його розведе також похудають , попробуйте оті боштани тягати , чистий амбалізм ...
та і з іншого боку. виж статечний член суспільства а не малий халамидник, це я Дітріха маю на увазі. бо то тілько він порозводив гельмітів та зве їх своєю молодою камандайу і через те мало того що при любому, маленькому вітірці з хати не виходе без якорю та цегли у кишенях так ще жере більш ніж три здорові дядтки і най би їв якщоб воно йому на користь але ж ні. тілько харчі переводе та обїдає навколишних. а цеж небезпечно бо як з ним їхати кудись на два-три дні на коп? тож не коп буде бо тре буде постійно харчі пильнувати щоб він не пожер їх. отакоєот. отже треба з цим усим щось робити щоб за собою вантажівку харчів не возити.
то якщо засівати гарбузами три гектари а якщо посадити один чи два кущі щоб разів зо два каші поїсти або просто спекти то ніякого амбалізьму а одне задоволення
Вітаю шановне панство . оце припхавсь на тєжку працю то є вільна хвилинка (хоча не всігда). вчьора закінчив всі мотори , кальоса , праводкі і матацікли чинити , прийшла дружина і каже погнали , біля нас ярок єкскаватором почистили біля турецького моста . назбирали цілу торбу металолому а зі старіни тіко кусок гільзи , вообщєм нєпруха . приїхав в вечорі тесть з тьщею тай каже щьо біляних вже поле чисте , трахтур здіскував , з ранку ми вже там , приїхали на поле вітер дме , тємпєратура панижєна , змерзли як пси . кажу погнали на Днестр там за свята отдихаючих купа була , може шо по пьяні потэрялі . знайшов тіко єтикетку від срібного персня на 9 грамм , ліпшеб персня загубили . я кажу шо кінчаєм з копом а йдем горіхів нарвем . то мішечок таки додому притягнули ... да в ярочку лямпу гасову знайшли , лямінну , правда троха примняти . може пану НІА падагнать , в нього є кувалдик може порівняє ...
Доброго вечора панству!З картоплями покінчено,ще й соку з яблук надавив два відра,можна булоб вина зробить,але студєнтка їх збирала то і питиме сік
Нi , сiлiтьорiв нема бо э гарбузи . От . Нетовстiю бо : 1 Активний спосiб життя (не плутати з ЗОЖ) 2 Нелюблю коли з пiд пiхв текуть джерельца 3 З пузом я невлiзу у жужика , а воно менi тре ? Тож маю тiки двi прамблеми -вiтер i мароз . Хурделиця це киздэць , як на мене....
за усіх незнаю а я собі з десяток зерняток попросив. бо все єдно більш трьох гарбузів саджати нема куди та і ті по паркану посаджу щоб вони красиво паркан заплили. отакоєот
та ладно. я у жужика влазю нормально, хоча і сиджуна задньому сідінні бо переднього немає)))) а так усе майже нормально, одне тілько погано що у жужика що у ставридки стеля низенько і постійно головою бєшся коли по лісу чи степу гоцаєш