Це абсолютно економічно не вигідно для нашої країни. Вирости, назбирай, купи метіл, за свої, настоюй + тара + пересил.... А переживання: чи дойде до адресата? Чи не розібьють на ржд?
Вiтаю поважне панство !!! Губатий розгулявсь не на жарт .Дме отак , шо мать дiстрофiкiв з села повидуваэ . З хати не виходжу .
Недавно телефонує мені дівчина з кацапським акцентом і давай прокуреним баритоном ліпити про інвєстіціі, торгівля на біржі, пасівний дАход і таке інше. Я їй і кажу:» Шановна, так дєло нє пайдьот, якщо у Вас така безпрограшна хвірма і хвацькі спеціалісти-позичте мені 100$, разом з вами їх скоренько примножуємо і забираєте свої гроші з %. «. А вона своє-ета ви должни вложить сваі дєньгі, ми в долг нє дайом. Коротше майже 40 хвилин я намагався довести, що впхати 100 долярів незрозуміло куди просто по дзвінку-це несерйозно. Так вот я до чого-це не Ви, пане К% облаштували в підвалі БК кол центр? Може це під Вашим чутким керівництвом ці дівки телефонують і видурюють грошенята у чесного люду? Отакоєот, а ви кажете% (с). З пов.
якщо ви дійсно вивчали тему так як нам оце кажете то повинні знати що в мене чесний та прозорий гешефт! я беру або кулеметами, три по три, або лямпами. і ніколи не займався лихварством або пірамідами. отакоєот. а ви кажете
Три по три - то все ж куб )))) Всім добра. Похмуро та трохи крапотіло. Понеділок наближається до фінішу.
От. Це дивлячись хто поруч. При зростi 1.76 маю стабiльно 70 кг. Це до норми невистаче 6 кiльо , але ж це не дiстрофiя , принаймнi так знайомий анатом каже . От. Друге дiло коли поруч ландрасiк у 1.50х150 кг.От тодi усiм кидаэться у око моя худорлявая статура. Тож виходить шо для ландрасiка я дiстрохвiк , а для дiстрохвiка-знежирений ландрасiк . Таврiйський степовий обшем
В одного знайомого жида спитав: "Що таке гешефт?" А він мені й каже: "Є такий сайт Райберт, там є такий пан К%... ото в нього й питай - він профі" отака х...ня, малята
Лотто ТРИЛЛИОН !!!!!!!! По счастливой случайности все семь номеров лотереи отгадал её организатор Абрам Иванович Смекалкин - он и получает главный приз !
Что Ви, что Ви, я в жодному разі не хотів Вас образити. Тему вивчав, сьогодні вранці якраз реготав з рекомендацій зняти шподні і вискочити з кущів, тим самим підлататись в поспіху покинутим хабарем та інструментом-гешефт, ще той я Вам скажу. Кулеметів на жаль нема, а от лямпа точно десь є «Лєтучая миш», покійний дід працював на залізниці, то можливо десь є лямпа «стрєлочніка», тре у бабці запитати. З пов.
Цікаво... Так ніби ми генетичні родичі... А може так і є - забрели Ваші предки в степи десь з Карпат...
щось дійсно в вас з вагою не туво. вирішувати щось треба, мо вам до бабки якоїсь сходити щоб відшептала, чи передивитись свій раційон харчування. виключити з раційону сало, ковбасу, мнєсо а перейти на каші, вареники, локшини, картоплю