сало переховують. ну то йди.і най тобі насняться табуни товстих нігерок з велкими цицьками і щоб вони за тобою ганялись а після зґвалтували.гииииииииииииии
"Ты видел деву на скале В одежде белой над волнами, Когда, бушуя в бурной мгле, Играло море с берегами, Когда луч молний озарял Ее всечасно блеском алым И ветер бился и летал С ее летучим покрывалом? Прекрасно море в бурной мгле И небо в блесках без лазури; Но верь мне: дева на скале Прекрасней волн, небес и бури." Це Пушкін Автора ж цих рядків не знаю: "Высока, с приятным взглядом, С очень крупным круглым задом, С головой - не без идей, С пятым номером грудей. С узкой талией притом, С пышным, нежным, алым ртом. Волос - цвета апельсина, До сосков - довольно длинный. Голос томный и певучий. Взгляд предельно злое....ий." Не відкриватиму .
Саме така уві сні й задавить . Прецеденти були, треба попередити Аскота, а то він якось легковажно відноситься до цього, якщо публікує такі фото .
як казав один дядько ета всьо пустякі,дєло жітєйскає(с) одним аскотом більше, одним аскотом менше це не суттєво.
Ви, дядьку, мабуть таки накинули оком на Аскотові самовари та патяфони . Однак вважаю, що навіть задля заволодіння запасами, нажитими на нетрудові доходи не можна давати загинути людині такою наглою смертю . А запаси можна експропрііровать .
вмовили! вніманіє,тобто увага! набирається команда добровольців для проведення небезпечної але шляхетної справи! розрахунок по закінченню справи.
"И однажды уговорил. Таким образом возникло преступное сообщество..." (с). Згоден. Звичайно ж за братерський відсоток. Візьму не більше, ніж один широко відомий у вузьких колах форумчанин. Усього лиш 75% .
"А может быть, вы хотите, чтобы я работал даром, да еще дать вам ключ от квартиры, где деньги лежат?" (с)
ну сало в мене є. а що цікаве є? нагороди, зброя, антікваріят, коштовності, гроші? коротше! вмовили! з початку до вас заскочимо а після до аскобанюрчика.
"Я ему ответ нарисую"(с) Це відповідь всій команді експропріаторів http://www.youtube.com/watch?v=fvAR2GksjTg
ти ото не ню-нюкай а готуй заплічника доброго, а не отой кітайский який розлазиться, і берци теж. соли сало,крути тушняк, вари горілку, на весні до карпат поїдемо. намета бери великого, бо в мене немає, а в тебе ротнийє. будемо в нього хабар пакувати.
я скілько тебе знаю не ми зрозуміти кого ти мені нагадуєш. а тут таке! ну так це-ж ти! тобі треба міняти нік з аскота на кєшу.