тю, проблем то, володійте на здоров'я https://oxo.ua/24399728-pistolet-metal-plastik-g-21s-s-pulkami-v-korobke-22-14-3-7sm
Iнодi трапляэться , вiзiрунки рiзнi тiки , вушко , зазвичай вiдломане , гадаю якась прикраса саморобка якась
яке таке вушко, а ну покажіть другу сторону, в мене такі десь навіть з зіркою є, ручка припаювалась, отаке, тільки бронза
У нас ті трубки припікачки самопалами називають. Сам в дитинстві робив, був за них навіть батьками битий (і правільно шо били, а нічим би зараз у тіліфон тикати було б). Також знаходив їх у лілах з десяток, один був розірваний.
Доброго вечора,обїхав півторадесятка корчм майже скрізь як не сонях то кукурука,по одній можна було походить,але там були конкуренти якийсь копарь з дружиною та тещею,оце прогрес. Довелось їхать на чернях та викопать динарика
то діду тре було скинути шподні та вискочити з кушів та гукнути.вониб злякались та і втіклиб полишивши і хабар і прибори і виб непогано підлатались. от постійно вас вчити всьому треба
Колись знайшов хрест— штурвал немаленький, але трохи зігнутий і на своє горе показав тещі. “Ого який!“— і почала розгинати. Я навіть квакнути не встиг. Не робіть так ніколи, камради.
діду та хіба я вас колись якимсь капостям вчив? та яж завжди вас завжди тілько гарному навчаю, доброму, розумному, вічному. отакоєот. а які залізяки?