Тут, шановний, (а може й не шановний) ГАСПОД немє - усі ГАСПАДА у кацапіїї або у лугандонії. Так що пропоную вважати на слова, бо прийде такий пан К і буде вам сектим башка за отих ГАСПОД.
малюнок тре до себе зберегти а потім завантажити бо бувають хитрі сайти які не дають нормально виставити малюнка. за усе інше вам пан Славута пояснив.))))
то курва! тут і так настрою ніц так ви ще зі своїми цяцьками. і що я маю тепер робити гаяавсуважнопитаю
Анекдот за відмедика згадавсь, коли всім звіряткам подаруночки були а в нього не було..... теж сиджу слюні пускаю.
о, теж такого копнув, маслюки зарази як наки дзвенять, плюнув та пішов на другі хатки а пуга кальсонна з серпом молотом теж попалась, мідна
не хочу нікого ображати, але тут гурток зі спілкування українською мовою, чи іноземна мова заборонена? Я однаково добре можу розмовляти трьома мовами, але так склалося що більша частина мого оточення спілкується російською. Прошу вибачення у всіх кому РЕЧЬ так сильно ріже вуха.
та наче рідна бо пише нормально. а те що людина звикла на чужій розмовляти то так і пише так ми майже усі тут такими були, але хто рнш хто пізніше переходе на мову дідів. тим більш що в нас більш на суржику звикли спілкуватись
Вітаю панство! Повернувся додому, тільки до хати приплентав. Осінь гаряча пора, треба багато чого встигнути ще зробити. На свята навіть на коп не втрапив за цим сільським господарством, тож вітаю тих, кому пощастило більше. Місяць на неба такий, що тільки на сусідський город по кавуни ходити, видно, як вдень. З цікавого за цей уікенд лише парад подивився по телевізору в селі, і то мабуть там в останнє, бо з 1 вересня вимкнуть аналогове телебачення, а іншого у мене в селі нема. Ставити супутникове не варіант, бо виростуть у тарілки ноги, Т2 також. Та й грець з ним з тим тєлєвізором, все одно його майже не дивлюсь.
О пан из Александрии!!!Там у вас есть библиотека ,в ней работает ночным директором большой спец по части экзорцизма компов.Но он циган,смотрите чтобы ничего не украл.
так там приствочка маленька можна з собою кожного разу возити. а в мене ще з 1 серпня вимкнули то те що треба у інеті дивлюсь. ніяк не підєднаю ноут до тель-авів зора щоб дивитись інет телебачення, мабуть так потребую його дивитись)))
А жинка с тещею замисть сериалив дивляси чотний квадрат Малевича....Яке вишукане знущання над жиками.
З цiкавого нiц , але ж сам процес... Як завжди , де хотiв не попав , бо трахтор бдт тягав, тому копав де прийдэться )))) Оце став бiля колонii , дерева ще з тих часiв Крайня хата до води , з першого бздик-цариця , мо ще напольона бачила Курва. 37 мм десь . То шо нiмаки ? Лишив бабрам на збереження ))))) Перекусив трохi у тiньку на березi , красiва , карашо . Отака була мандрiвка . Хто вiдгадаэ шо то за шайба здалеку схожа на плястикову ???? Мiдна тубка нагадала дитинство . Молодь викинула б на лом навiть незамислившись шо воно такэ . Такого у гулi мать не знайдэш. ))))