мля ...та ж сама історія ...до армії годинники "жили" на руці максимум до пів року і ставали ... в 91р на руці стали 3!!!!! годинника...мій ранком став...взяв у брата і в обід його став...ввечері дядько дав свого "небиваємого" і той за пару годин став...з тих пір годинника не ношу...
Доброго дня панству!Приперся на працю,не дають таки отаву забрать,ще на прицеп буде... В річці води мало,жаби спини попекли
То у Вас там не гандурас , то сомалi. В мене кримiнальна зовнiшнiсть i я ботаю по фене))))) .Закопанi ямки i дiпломатiя- запорука 20 рiчного спокiйного копу . З усiма можно розiйтись як у морi кораблi . Ну майже з усiма... До справи у ровэдэ не дiйшло , бо при шмонi вдома нiчого не знайшли . Штики тiки , шкода , вилучили . Казали потiм прийди , домовимсь , вiддамо . А я не пiшов , бо справ з ними не маю. Отакоеотавикажете
На соняшку +40. Спекотненько в вечорі буде холодніше. Пішов далі щось робити раз тут всі відпочивають. А ямки треба закопувати бо ноги самому можна переломати.
Вітаю товариство,вихідні були вдалими сіно переносив,дров напиляв і навіть на коп вирвавсяз товаришем.На прохання деяких людей,світлини поза чергою
та був тут один хитрожопий з реклямою свого зльоту. його вже по профільних темах гоняли він не пойняв та пішов на нове коли розпихувати рекляму по усіх темах. хоча міг спокійно сплатити трохи грошів і його рекляма висвічувалась на кожній сторінці форуму
Я такими ключами досі в селі курник і хату закриваю Мене більш свічка цікавить,не зустрічав ще таких,батько говорив що можливо з СТЗ-НАТІ...
от за свічку то мимо. я у свічках запалювання не тямущий, якби то була звичайна свічка з віску або з стеарину то інша справа а у техничних ніц. запитайте в пана Сер, він у техниці тяме то мо щось і підкаже
Вітаю панство із святою неділенькою! Ганяв сьогодні по всіх усюдах, тільки недавно припхався. Привезли дітей із села, скоро школа. Є таке. Не думай про те, чи потрібні вони комусь (хоча, таки, навряд чи потрібні). Вони потрібні тобі. А самі вони - просто жертви війни. Радянські, німецькі, румунські, італійські і всі інші. Я вже давненько так відношуся. Ось, недавно до хлопців приїздив один льотчик з Німеччини, залишив фото свого діда, котрий сам не літав, і іншим не давав. Льотчика повезли до лісу, на німецькі позиції, він там нарив кілька маузерівських гільз, щастя були повні штани. Обіцяв теж купити МД, та наступного разу приїхати підготовленим. Запитував, не міг зрозуміти, для чого німецькі солдати прийшли на ці поля, і що їм тут треба було...
добрый вечер господа, прошу прощения за оффтоп, не могу нормально вставить картинки, на предварительном просмотре все ок, а когда публикую, картинки с крестиками...