В7 доброго ранку !!! На дворі +20, але нас не нає .., бо вчора вдень було 35 -))) Отже, ранкова кава та до недільних справ !!!
Доброго ранку панове-шляхта. Хеів поспати (погода така, що тіки й спати), але ніц з того не вийшло - хіба старість підкрадається потихеньку. Зато у факібуку надибав отакий файний фільмік - реготав так, що майло не всцявся
З недiлею панство ! Сонечно , карашо i красiва . Камулятор поганяв , побiжу i я до стэпу порискалю та подратую хвермера .
А тим часом в заклюнні,в діда% творча самодєятєльность,а шо чоловік таки работає на культурном попріщє
Нi , камара тiки для органiв , в рештi випадках тiки дратуэ i накаляэ сiтуацiю. Гонорових вiдбоявся у девьяностих . А взагалi за всю карьэру копаря шо тiки не чув - Закапаю , побью , МД на головi паламаю , заберу , мiлiцiя , тобi завтра п...да.... Лише один , було , эколох типа з коркою рипнувся до МД , але була лопата в мене тож рипнувся i я на ходу пояснюючи шо так просто йому не минеться. I як завжди погрози , мiлiцiя , пасажу , але не бiльш ))))) Була ММГ Ф-1 (подарував камраду) Трохi важкувата з собою тягать , але працюэ . Чую гонор - вiдразу достаю та починаю йi гепати об лопату . От . Пьянi тверезiють , хоробрi тiкають вигукуючи - ипать до....ьоб )))) Каву доцмулив , тре бiгти , бо тьорочники накопають бiльш мене ))))))))))))
Якщо в вас не було бійки з хфермерами, на вас не їхала та не хотіла збити нива з трьома куркулями кіл по 120, не вимагали грошів на відновлення сх техніки, яка нібито попала в вашу яму, та не відбирали мд з лопатою, в вас нема справи в РОВД, то ви ще зелений, як трава в травні _)))
Не знайшов на ютубі: "Я с лопатой работаю, у меня рука - капкан!" https://ru.wikiquote.org/wiki/Клуб_самоубийц,_или_Приключения_титулованной_особы В книжці цього не було.
Та хай носить. Цей рік мій Вератор навіть за поріг хати не виносився. Лежить розряджений. Ото рамою біля тридцяти бійців назвонили весною так дома і сидим. Апатія у всіх якась. В мене теж. Буду кидать це діло. За рік трьох українців знайшли, тільки не треба вони нікому. Загарбники...на свої землі..
Вітаю шановне панство . отце сиджу на тєжкій праці і сумую . полагодив часи які пан Rscorpion мені подарував тай чекаю кінця зміни .
та я просто питаю. годиника не ношу вже давно бо поки у кишені лежить то йде справно а як на руку вдягну то всьо, за піврокі а то і швидше з ладу виходе чогось. то я і покинув те дурне діло носити годиника та і зара мобілка є щоб час подивитись
Припхався, полазити до 12ї години доки було комфортно і хмарно. Плтім вилупилось з однієї сторони сонце з іншої грозова хмарюга. Провізії ні прісної води ніхто взяв. Знахідок на вільному шматку ніц немає. А той що планували - хабарний засіяли, хоча два тижні тому було лише здисковано. П.с. А що зараз сіють? Для озимих ніби зарано
Доброго панство з неділею всіх, погода файна осіння, трохи відпочинку і працювати. Гарного і вдалого дня всім. Хмаринки сунуть, може не так спекотно буде в вечорі. Треба врожай збирати, за осінью прийде зима .