Вiтаю поважне панство ! Сонце , вiтерець . Бабське лiто - рай копаря . Тiки шось нiяк не можу вирватись хоч на пару годин.
Доброго ранку, було непогано в такий магазин влаштуватися, але боюся там довго не витримаю працювати, стільки передивитися, а нафоткати та і маю роботу іншого напрямку. В нас соняшно +19, шабан чи ні допиваю чай, і треба йти щось робити. Осінь підступах треба заготовки робити на зиму. Гарного всім і вдалого дня.
Вітаю! То колись був анекдот про укурків: До укурка дзвонять у двері. Він підходе і питає:- Хто там? Там відповідають: - Я! Той дивується: - Я? Сонячно +21, нарешті та клята спека пішла.
приїхали з базару . купили печінки троха мнєса тай готуємось поснідати . може на вечір махнем покопаємо а то вже руки скучили за приладом ...
Така погодка а сидю вдома, малий дезертирував на море(тільки в понеділок буде), коллега на рибалку на два дні, самому в поля чогось в лом, мабуть теж треба на базар та робити аджику
Так ось хто гарланив :- спасiба таварiсчу сралiну за наше часлiвае детства. Ще мать дiльнiчий кущi охороняв .... От ранiше було , не то шо сiчас...
Вітаю, карателі-бандерівці. Хтось може пояснити мені навіщо зроблено така дивна конструкція веранди? Під дошки просто знадвору заведено рури вентиляції, някого підполу там нема. бо збираюся тії діри закрити (холод+ миші) , але може вони може для чогось потрібні, чого я не знаю Попередній власник був пічник, тобто просто так би не нахімічив.... я думаю
так зателефонуйте господарю та спитайте що за політ інженерно-архітектурної думки в нього був коли він теє будував
Доброго вечора панству!Город номер два вже без буряну,вчора в себе закінчив,тепер у батьків рить будемо,в них трошки... Зранку +10С,вдень жарко... Вчорашній коп
Доброго дня будьте здорові! За бортом +34 у затінку. Повний штіль. Прийму у дарунок кондіціонер, морозільну камеру та двох чувіх з віялами.
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Ось вам шабатня: Пане НІА, лямпа! https://reibert.info/lots/fonar-zheleznodorozhnyj.295690/