Доброго ранку! Шановні! зараз прийде пан К і забере отой льюіс та мг в додаток, і ще отой пістоль прихвате
В кого до речі є екземпляр даної книжки, дайте почитать на вихідних, говорят там і тема сисегЪ розкрита.
Панове я хотів вас запитати я оце вольєри зробив для своїх рабів та ось думаю чи це не завеликі кімнати відпочинку для них? Які будуть думки?
Ви зовсім жорстокий пан, хоч труси на них одягніть, а то замерзнуть , приморозки ж знизу підкрадаються. Чи Ви їх з хати не випускаєте?
Дуже схоже на краба, так с такой клешнею важкувато буде в неті сидіти, ви вже собі замовили маленьких помічників рабів, щоб за вас на кнопочки тиснулі?)))
Спочатку рабинь требав окропі потримати, що б все зло вивелось. При їх виборі можете також приведеною класифікацією керуватись.
А пальці довгі, як в того, шо на фортеп'яні лабає! Куди це на Майдані тре було запхити пальці, що отаке во сталося?
Шкода, що раніше Вчителя та Вождя не знав, бо замість ДП болгаркою різати та розвозити по різних місцях, міг би на сало у нього (або за звільнення від % братерських) виміняти!