Доброго дня добродії! З гарним Днем Вас! Гуркотіло гарно через Дніпро від мене. Ледве за два дні перечитав, що накнопали за 4. На солодке ще залишив: що там у кацапів. Поїхав жеж в село, бо поки відпочивав то все поспіло і переспіло. Думав зробить геноцид томатам а виявилося, що геноцид вони мені зробили. Жінка каже, що наступного року посадить 20 кущів, замість цьогорічних 420..... 3 дні сидів на місці, різав і давив сік.... ненавиджу. Кіл 200 викинули порчених. Оце бачу, що поки їздив відпочивать то все було тут гарно. А як поїхав працювать то зразу загубили двох бійців... Отже! Мабуть не треба мені їздити на тєжку працю, бо це погано сказується на кумпанії Але завтра знов поїду. Що поробиш......
Грiшно гигикать над хворими. Тiки но закидав з горбою причiпа , ледве вийiхав бо мьяко i лисi як довбешка у членiна . а тут Ви з кальосами ...
Соромно питати за що гривня за пару ціцьок чи дівчат? Бо у двох нормальних дві пари, а то вже великі витрати можу Вас запевнити дешевше до сосідкв піті за такі гроші подивитися, а якщо не з пустими руками та під вечір до ранку можна залишитися
якщо,дві пари і нормальних,то пять,чисто символічно,а шо,зараз нічого бєсплатного нема,можна сказати шо внески на буратосову церкву,поки власник десь в Карпатах прохолоджується
То вже збочення, раніше в темі була фото у формі тьотя з автоматом всі плівалися, тому показувати жахіття в такій день не буду в нашому місті планують салют в 21:30 треба піти подивитися. В столиці файний буде, но їхати не хочу далеко, краще свій подивлюся. Спойлер
знову діду стрілки переводите,скільки казать,ружжо миші згризли,песики мігрували в теплі краї,а прикид піксельний,ну і непалю я,так шо на фото заслужений бібліотєкарь
Бо жадібний -))) Доречі, років 10 тому робив я собі на таврона такі гонорові катушки , автівка геть по іншому виглядає ! Якщо буде бажання зробити такі, можу пошукати контакти того майстра.
Отак . Знэхтували мене як афтаслюсара у другому колiнi зi стажем у 25 рочкiв . Нема там нiчого складного. Рiактiвний двигун- отам дэ тре попiтнiть А шо до каткiв то так , виглядаэ красiва та па ацвальту гонорово , але по багнюцi бiльш чтри метри вони не протягнуть . Пiд аркою все злипаэться i тре вилазить , засовувати гонор у дупу , домкратить й викалупувать кальясо . I отак кожнi чтири метри . А потiм всеодно йти за трахтаром. Перевiрено . Якось поставив новэньки ВС-11 на зад , пiсля першого дощу викинув. Ледве з копу виповзли . Поставив рiднi , отi деревьянi , але вони трохi вищi (х75) так тож зовсiм друге дiло. Пре як свиник по гразi , головне не зупинятися... . Шукав , але не знайшов я всюдихода на 155 R-13 окрiм ВС-10. На осiнню iкспiдiцiю тре брать , бо трахтор стаэ всэдорощiм....
Вітаю панство з Днем Незалежності! Упевнений, що Україна зможе перебороти труднощі. Здоров"я живим, Царство Небесне воїнам, що полягли за волю українського народу. Слава Україні!