я на городі,картоплю рию... Доброго ранку панове!З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!!!СЛАВА УКРАЇНІ!!! Я в бой,на картопляні поля
"Маладая канда" не вивозить гарбузiв . Доведено Гiппокрадом. Особливо у промислових обсягах . А ще тре на сонечку вижарюватись шоб салко тануло от тодi i Аппалон не забириться...
вічна пам'ять синам України що склали голови за її свободу.............. і да...Українець хохлом себе не назове...особливо в теперішній час... за хохла я кацапам морду чистив ще в 80хх-90хх... щось слабенько тебе підготували ольгінець...
ну і що там зроблине? звичпйні кАльйоса© от якби вони квандрантні були або ще якісь то тоді дійсно булиб здєлани а так нічого особливого
та наче вже вітались сьогодні. то не фокус на круглих колесах зі спицями їздити а то фокус на кривих та без спиць . отакоєот.)))))))))))
Доброго ранку. Зі святом, поки все прочитав вже і парад почнеться. Всім добра і скоришішого миру, смерть загарбників не за горами. З ранку файно, соняшно +15 по передусім три дні домашньої праці, може що і встигну зробити. Всіх зі святом і гарного дня. Слава Україні.
ну то гарних знахідок. а поки ви копатимите я парад подивлюсь. а потім візьму попкорну та піду подивлюсь як в свинособак пердаки від нашого параду палають)))