Та ось вам фібула та сама кум на Вайбер скинув світлину. Але всеєдно маю тепер з ним здоров'я гробить сивушними маслами.
Збираюся в дорогу, їду в село, а там нема інтернету, та й зв'язок не дуже. Тож на вихідні випаду з культурного життя. Всіх зі святами, бувайте здорові та багаті.
Вiтаю панство !!! Трохi випав . Барижив гарбузи . Амбалiзьм цей мене доканаэ мать . А ще тон з 10-15 . Капець. З крайнього ходаря збирать стало цiкавiше . Пiдiймаю телепузика , а пiд ним гадьониш шипить . Прийшлося розбить , обох . Сиджу поминаю . Отакоэот.
Добрий вечір паньство. Трохи вибився на пару днів з колії, то тут так вже багато понакнопували. Потім буду потихеньку перечитувати. Поки перед горбами сонце жарить, дощу нема. Зранку чуть прохолодно і туман. Почався домашньогородній збір урожаю.
мій середній теж 5 шавух накрутив, всі чавкають, а я до завтра свою притримав, бо худію, та хочу бути як Апальон -)))
А я ото взимку мрiю про пузо.... Кiстки мерзнуть навiть коли +12 . Але у + 40 я можу капать цiльний день i почуватися комфортно . Украйiньський степовий , нiчого неможу з цим зробить .
хух курва. оце нарешті зліз з даху та і то не доробили за цілий день а завтра на працю, на добове чергування. котрий раз впевнююсь що легше наново зробити ніж старе ремонтувати. бо то там не так то там не таке. коротше тягне одна за другим.