Той мп,кормить пів області,а другу половину Ягодин. Тож не сіські,що мало рибаків вудять рибу в мисливських чоботях?
З білорусами ніякого гешефта,помню був час що можна було 10 пляшок пива за 1 доляр купити,чи упаковку молока з сметаною,а тепер по цінах вони нас обігнали... А згадав,в мене хііжина з білоруських блоків,з тих що не тонуть,вапняних,то ми під заводом в черзі в 07 року ,майже неділю жили. Тепер хіба в Брест на польску цитадель фортецю подивитися,але мене ще школьником туди возили.
Щось на коп не тягне, мабуть таки перейшов в віру святого буратино.. Тягне під воду але китайці ніяк октопуса не перешлють, а ще нема грошей на підводний прибор і скуба, а вода все холодніш і холодніш. Тож і раків нема і з пивом завязав. Ось така сумна історія.
- нєєє, не ходіть туди, бо я думав, шо та фібула якісь клейма має,, ( там RZM якісь, чи монєтний двір, чи ще щось,, а як сохран кака, то нє,,, нехай лежить там.
Доброго дня будьте здорові! За бортом +27, рано було +9. Припхав з праці, чекаю на малечу, на картоплю зібрались до діда з бабцею. Зі Святом нашого жовто-блакитного!!! Хлопцям нахай легко буде.
- той і яж хотів трошки також подивиЦЦя, чи шооооо? .,, - фібула зірвалася, дінаріїї по лічкам всі дивляця, якась діскремінація,,
Обід бля, - зліва африканці з дротами на голові. - справа самалійці - ззаду турок лаваш жує,,, гир гир гир не по нашому всі, дурдом якійсь, ніхучого не зрозуміло,,,, а спитатись де нимці? А нема, скінчились мабудь
Доброго святкового дня всим.у мене свято подвійне. Отримав сьогодні подарунок від каналу Трофей. Треба йти випробовувать.