що ви цим хочете сказати? просто бажаєте нам доброго вечора? чи стверджуєте що вечір сьогодні добрий, і не важливо що ми про це думаємо? чи маєте на увазі що теперешнім вечором усі повинні бути добрими?
Чекаємо на оселедець . Тут не до хвілософії, на кортоплі гичка по ціцкі ще й бузок все обплів, а кортоплі треба здобути якось, от і біда як його не простягнути ноги від тієї праці. На добраніч всім.
- вечір вечору вечір,, шось стверджувати, немає сенсу, бо той сенс,, з вечором, без доброї вечері, ніпрошо не говорить,, тож починаючи шось думати, треба від чогось відштовхнувшись, та схиляючись,,, постійно памьятаючи про тимчасові зміни, до цілком стабільного стану вечірнього часу, впливаючого на розвиток стимульованої бесіди, того самого суспільства, яке так очикує від резонансу думок,, змін в світі, та матерії часу,,- бачите, все дуже просто.
Добрий вечір. А я сьогодні, приїхавши з губернії купив літру живого пива, і вже зробив його не живим. Потім посидів на подвір'ї, подивився на місяця, послухав цвіркунів, та вже мабуть піду спати, бо завтра знов на панщину. Надобраніч шановному панству.
-- я пробачаюсь,,,- а шо він всцятий намальований, бо штани темні якісь, яктомокрі намальовані?,, чи то я в мистецтві ніц не понімаю - шей грусний,,це вопше вже позор якійсь.
-- о!,, а я тільки ото про Вас згадував, а тут рас,,-ї єєєє,,, бачитеее,,, Ви там на тому свому тіліфонії ( отой шо назва така, шо не можна писати на форумі,, бо за матюки в Бан запхають) вже навчилися картінки робить, бож тую фібулу,, - може покажите,га?,,,- чишооооо,,,?
так що ві від свинособаки хочете тим більвузькоокої?! отрима від повстанців добряче що аж свої ромбікі та кубікі з петлиць погубило так ще і зброю та само головне горілку відібрали. от і стоїть курва обісрана з переляку та сумна бо твереза
Добрий вечір, про всяк випадок. Хай-но пан Кундлер аткінєтся, то він вам змалює найближчі перспективи людства.
Доброго ранку! Фібулу куму подарував, тож тепер треба брати тіліфона з назвою, яку не можна промовляти, горілки багато, пива багато та йти фотографувати? Здоров'я, значить, гробить? Але якщо то Вас так турбує, то я готовий піти на таку жертву. Там звичайна п'ятипала фібула Пеньковської культури, ще й з втратами.
В7 доброго ранку ! На дворі прохолодно, осінь пахне, але нас не на ...., ще 8 днів канікул, а потім свято для батьків _))) Отже, ранкова кава та до рибно- стягових справ !!!
Доброго ранку,в ночі доця з Норвегії вернулась,щей в Швецію на день кораблем встигли попасти,і головне на все про все,потратила всього 200 злотів.літак самий халявський транспорт в Європі,прикол в тім наприклад квиток з Осло до Варшави 40 злот.а з аєпорту та до міста автобусом 20 злот.Неділю жили в палатках,навіть ночували на газоні перед королівською резиденцією,ніхто не жене....
Сидять два кума. Випивають. Один кум піднімає чарку й каже: - Ну що куме Вам побажати? Щоб Ви були багаті чи здорові? - Краще, щоб я був багатий. А то бачте, ось кабанчик на столі лежить. А такий був здоровий…
Це тому, що між Осло та Варшавою відсутній ПП "Устилуг". І чим же вони без кордонів можуть заробляти?