Буратіно . Нє. Вони політали туда-сюда, ну там всьо такоє, прилетіли і викинули його к пуям, а чувак той після цього все на пуй забув. Його питають: як тебе звуть, а він: “бе-е”. Йому показують жінку, а він: “бе-е”. )М(
Там ситуація була інша, вожак зграї самий крупний і материй поблизу був, в очі дивиться і таке враження що ухмиляється, башкою махнув так наче спитав, ну що встигнеш влучити і в хащі. В трьох були ніхто без добичи не залишився і на наступний день теж. Хлопцям розповів в вечорі вже про зустріч сказали що на удачу таке. Вірю, бо вполювали як ніколи. Були в місцях де мало хто полює і є що вибирати, зараз не знаю яка там ситуація з полюванням бо далеко їхати і часу як завжди не вистачає.
Ура. Сьогодні в Вязівку догнав машину Мист експреса і на диво мужик з машини подзвонив я кажу ставайте. Тож маю компресору., і скоро під воду
каштани жовтіють не до осені а тому що в них якась мандавошка заводиться, прискати треба а листя палити
Вітаю, шановні карателі. Маленька п"ятниця, чи я знов не вгадав? Ніхто на коп не збирається замість параду? може в мої краї ?
та якбиж то все так було просто. справа в тім що мабуть кожен опинявся в такій ситуяції яка наче не має виходу. як от на цьому малюнку.але незавжди знайдеться людина яка підкаже простий вихід з склавшогося становища. отакоєот
А сьогодні що? Я з дикого Ірпіня вибравсь нарешті у нормальний світ, втратив орієнтацію у часі-просторі.
Вечір в хату, панове! А підкажіть, хто обізнаний, збираюсь із жинкою у відпустку. Чи є сенс їхати до Ворохти? Хочемо пошвендяти по лісу, пожерти ожини, подихать повітрям. Чи може у Микуличин? Жінка тягне до Львова.