та біс його знає. мо вовк на щось згодився? на кожух чи на шЕпку. або посадили на привязь щоб хату стеріг.варіянтів безліч, головне підійти до того творча, з хвантазією
На прив'язь не годиться, то дика та вільна тварина. Скільки не годуй все в ліс дивиться. Аще кажуть: "скільки вовка не годуй, а у ведмедя все одно х.. товщий."
товще то товще але ведмідь то більш дифіцитне створіння і не кожен зможе його знайти щоб він хату стеріг. вовк то інша справа, вовки всюди є а отже знайти його набагато легше ніж ведмедя та і жере він, вовк менше за ведмедя та і у сплячку не впадає. бо що це за охорона обійстя коли охоронець усю зиму спатиме у кублі. отже вовк то більш вдалий варіянт ніж ведмідь. отакоєот. а ви кажете
я йому пропанував лямпу щоб він її погепав кувадликом але він свій шанс впустив. то хіба після такого йому можна довірити таке відповідальне завдання?
З вовра непоганий тулубчин виходить чи шапка, як що вполюєті і нормальні фахівці вичинять ведмідя в дикій природі сам не бачив, а от вовків так, але чи з далеку чи шкода була, пару раз можно було влучити но пошкодував от такій красень. Хай бігає порядок в лісі підтримує, як ні як санітар
Я б теж не стріляв би. Взагалі полювання то не моє. Шкода мені звіриняток, їх і так мало лишилося завдяки бракон'єрам ( не мисливцям). Хоча як минулої зими зайці погризли мої яблуньки, то зуб мав на них.
Листя каштанів жовкнуть скоріш за все тому, що їх жере щьротувек - https://pl.wikipedia.org/wiki/Szrotówek_kasztanowcowiaczek
То тре забезпечувати молоді деревця https://rolmarket.pl/product-pol-73...rzewa-owocowe-110cm-50-szt.html?rec=101002102
Вітаю товариство. Патура досить комфортна +24, вітерець. Продовжую сексуальні дні і навіть насексуалив отаку вєщьчь це гарда від польської офіцерської шаблі Взур 21.
всьо вірно але варєньє то є стратігічіскій запас . через пару років дружина віддає його мені на самогонку , дуже крепка виходить і смачна .
, вже пів дня,а ще навіть половини гаража не перевірив, ревізія! - Роза Моїсеївна, скільки вам років? - Та кожен рік по-різному!..