Сьогоднi припхався до комендатури з приводу отримання рабiв, а комендант каже -що у звязку з гострим дихвiцитом рабiв видача тимчасово призупинена але тобi як заслуженому кантуженому та ветерану броуновського руху можемо видасти рабиню 1шт. та декiлька младенцiв на вибiр, алеж за це треба виставити пляшку хранцузького коньяку От iошкiн-кошкiн -i тут теж корупцiя! Зараз сиджу i розмiрковую -чи варто менi тую рабиню из младенцамi отримувати, чи краще самому той коньяк вжити? Алеж стiлькi дiетiческого м'яса......
беріть тую малечу. борщу наваримо. я там вище рецепта виклядав як си вірно сготувати щоб незіпсувати мНясо
то слухайте мою пораду. берете та виливаєте з тої пляшки майже увесь коньяк, грамів 70 залишаєте. тоді додаєте туди спирту настояного на горіхових стіночках та моцного чаю з цукром. щрб було якраз повна плєшка та відаєте до комендатури. коньяк треба залишати щоб букет був той що треба і щоб ніхто нездогадався що коньяк троха не тей.
а мені воно на яку холеру здалось? то ви дівчат колекціонуєте а я людина вже поважного віку і більш двох за раз вже невпораю. от якби мені років хочаб 15 скинути то тоді так. а зара вже не те.
Як будете віддавати їх Вождю - кажіть, що саме сьогодні працює знижка, мінус 15 років на кожну рабиню!
та вже того не верниш що минуло. та і чи варто вертати те що вже колись було та залишило недуже гарні спогади про те. отож бо і воно що не слід вертати те що було. бо все що повино статись станеться якщо не зара то через якийсь час. ну звичайно якщо дуже бажати щоб воно було.
Дякую у нас полку не вживають)))) Але кіт в мене на зброярні зараз пильнує мишу,мабуть хоче щоб я його з собою на кухню взяв,хитра падлюка)))