Доброго ранку! Для' настрою! Пішли два кума, Степан та Петро, свиней продавати. Продали, заробили по сто долярів, ідуть додому. Ідуть значить, і тут один кум побачив коров’яче гавно і каже до другого: - Петре, а во бачите то гівно? - Так, бачу.. - Петре, а якщо Ви з’їсте то гівно, то я Вам свої сто долярів віддам! Той, подумав, подивився навкруги і каже: - А давайте! Взяв Петро, раз-два, тай з’їв то гівно. І мусів Степан віддати своїх сто долярів. Іде Петро, тай тішиться… Тут бачить Петро, ще одне коров’яче гівно лежить, та й каже до кума: - Степане, а хочете своїх сто долярів назад, - Петре, та як не хочу, хочу, – каже той - А во бачите то гівно, якщо з’їсте вони ваші. Той, подумав, покрутився, махнув рукою та й з’їв. Ідуть вони далі, і тут Петро каже до Степана: - Слухай куме, які ми дурні, продали свиней ще й гівна безплатно наїлися.
Доброго панство, соняшно +15 осінь наступає, всі гарного і вдалого дня. Що сьогодні по регламенту? Завтра знаю сільодка а що сьогодні? Може пан К. Підкаже .
Доброго дня Таки тре по полях прошвирнутись,мо який динарик завалявся Непідкаже дідора%,він вчора видко приговорив тріпонульпйеть та горлав майже до ранку пісень,коли поважні люди відпочивали
сьогодні хвілософія. різні хвілосовські теми розглядаються про те чи варто чи не варто як гамлєт нам колись казав, або про те що а заради чого оце усе робиться і чи мо ліпше покинути теє усе бо воно нікому нітреба.
В7 доброго ранку !!! Так само осінь наступає, але нас не наї.еш, вчора було +35 _) Отже, ранкова кава та до маленько п'ятничних та хфілософських справ !!!
світлини незабудьте. ащо до іншого. то якби воно допомогло то і випив би але з власного досвіду знаю що допоможе на дуже короткий час, поки пяний а потім все ще гірше стане. тож горілка тому не зарадить. хіба що підти у затяжне пікє але здоровя вже того немащоб у запой уходити та і знову ж таки не допоможе. отакоєот
Ви діду тут філософії не розводьте,а бігом шпаціруйте до лікарні,і там з дохтуром пофілософствуйте,на всяк випадок
непіду. я вже майже вичухався тож на те що кашляю посеред ночі можна незвертати увагу. та і що мені нового лікарі скажуть? що в мене болить та чим лікувати це я і без них знаю а нового вони нічого не вигадали а отже до тих дохтурів ходити, тілько час гаяти.
Вітаю , на дворі пасмурно та харашо . вже з дружиною мішок горіхів привезли . правда більше з лушпиням але нужно спєшить , каркурєнти нє дрємлят ...
до речі десь чув що з зелених помідорів виходе непогане та доволі смачне варення і ніхто неможе відгадати з чого воно зварине. тож пошукайте рецепту та зробіть
Ви не смійтесь , коли проживав в Херсонскій області то їв вареня з помідорів стиглих ,сакажу шо доволі смачне .
-Як справи, куме? -Та нічого, мішок горіхів жінкою привезли. - О, то добре! - Та не дуже... Всі червиві. - О, то погано! - Та не дуже... Горіхи кабан поїв. - О, то добре! - Та не дуже... Кабана вовк з'їв! (с)