Один нацгвардієць примусив своїх двох рабів вступити в Нацгвардію! Кожному з них видали іще по два раби, і в нього тепер їх ажно шість!!!
По хатах, у коханок, дехто в праці, а хтось ховає хабар від Вождя, (щоб відсотків не платити) а я з самого ранка імітую гарячкову діяльність в праці - вже встиг часопис переглянути та соус до спагеті зробити - головне щоб процес йшов та невільники харували.
А доброго дня! та тут ми.хто на роботі,хто з роботи.я ось паралельно читав місцеві новини-знайшли в нас трахтіром фаб 50,знешкодили.добре шо не гепнуло.а ше нацрада з телебачення рішила нам з т2<32 канали> зробити цілих 16<бо ґінформаціонная война>.во така новина блін.
А даремна та праця<був на ґреках такий собі ґастарбайтер-сізіф,теж вічно шось робив на даром>бо на то є вождь,шоб всі адреса всіх коханок комрадів мати в ґросбух окремим штрабом записані)))))))))))
а яка різниця? все єдно має місце ухилення від сплати братніх відсотків до речі ви ще і дуже аморальний громадянин виявляється. ні щоб як усі чесні люди мати одну дружину та одну коханку ви маєте тих коханок цілу купу. а це вже аморалка.
приємно буде коли вони всі взнають про існоувння одна одної. а я вам политичний притулок не надам. отакоєот а ви кажете
як Я Вам заздрю, ваших +24 протів моїх +12 , для мене все що ниже +15 то вже бррррр. плюну на все та поїду на 3 місяці в Египет або Малазію.
в мене спутник 1000..каналів, дивлюсь пару тільки і то клац- клац а що там далі, та в інеті 4 сайти сайти і нічо живу.