Раби-то ричь затратна.Их годувати треба,а як не годувати то спахляють.Липше просто взяти гроши пид велики видсотки и втикти у Ростов.
а нащо їх годувати? чи у вас коло сінагоги смітників нема? най самі ходять і годуються у вигляді нагороди
у нас смитники кашерные,потому как настоящий еврей хорошую весчь не выкинет,а продаст.Мрут рабы как мухи.
ну то і біс з ними. як ці подохнуть нових будемо требувати. а як в нас у лугандонії скінчаться то на мацквабад та растов двинемо.
так виходе що окрім рабів ще і краму купу дають. а я і незнав. тре' пітди та витребувати щоб дали те що недодане.
Добривечір, панове! Нажаль, дано не заходив до вас, то в мене справи були, ото тільки розгрібся з ними. та й ненадовго, бо справ ще багато. Але радий бути тут!
та казали що незабаром нову партію гарних рабів підвезуть. так що буде з чого обирати. а я поки утримаюсь бо нема куди селити їх, компостна яма неготова ще.
Шановні пані та панове, а не підскажете де проходить запис на видачу рабів? Хочу собі декількох прудких і виносливих, а також буду вдячний за інформацію як отримати клаптик землі, якщо звичайно ще не всю роздеребанили
мені до дому прямо привозили але я невзяв бо нема де їх тримати. сказав щоб троха згодом привезли. за землю казали звертатись до штабу нацгвардії. але земля мені там непотрібна тому я ліпше на третьйого раба зміняю її. а як іншим незнаю. казали що запрошення будуть розсилати але чи так воно буде, чи якось інакше невідомо
Пане консерватор якщо вам наступного разу привезуть пару рабчиків ви їх залиште для мене, я за це вам буду дуже вдячний, але буде прохання уважно їх огляньте, щоб були не кволі. Можете до вашого хліву на декілька днів поселити поки я за ними підїду. На харчу не економте, за кожне відро дерті зїденого рабчиками віддам подвійно.
Ото він любить, егеж. Але ви, пане Відчайдушний, всеодно не вірте йому. Бо людині, що так полюбляє відсотки, вірити не можна.
На добраніч шановний Кібер-майстер, нехай щастить в дорозі і нехай вдача не покидає вас в не легкій справі.
Якщо привезуть пару рабів жіночої статі-відберіть мені двох посимпатичніше та порозпущеніше.Маю для них приемну і не тяжку роботу.Менеджерами по розважальній програмі з туристами. Бо на весну треба позашляховика та прилад,що золото здалеку бачить.
Спiзнилися ви вже с крамом! Та вже усьо, с позавчора тiльки младенцев и рабинь видають... Але з нового року обiцяли покращеня...