я в таких речах нетямлю але на мою думку ще не сучасна. і може десь 19 або початок 20 сторічча. ну і звичано в мене питання що до пригод, чи були вони чи ні?
Пригод не було - просто пройшовся трохи з МД. По біжутерії - десь колись бачив точно таку, ще і назва у неї була якась - "два ока" чи щось в тому роді, але зараз шукаю і нічого знайти не можу... Тому і вирішив спитати чи не було чогось подібного в часи СССР. Якщо виявиться, що такого ніхто з товариства не пам'ятає, то зроблю кращі фото і поставлю на визначення (не хочеться виглядати повним ідіотом виставляючи біжутерію часів СССР)
То Ви пропонуєте поставити скотником пана Консерватора, нехай пнеться по кар"єрних сходах та розбирається в тонкощах посад? Боюся, він може не погодитися.
Думаю, він знає, з якого боку підійти до свині. Лиш бідолашна свиня не здогадується, що то "піпець крадеться зі своєю усмішкою хижою" (с).
пане Борсук та не допомагайте ви тому кацапу. най на лєйбє сидить. бо поналазили сюди зі зброєю та рузкєміром а зара і на райб лізуть та требують гарного ставлення та допомоги.
як то не вкурсі?! я сказва що кацапам тут або хрста з берез або кілка з осики. кілок ліпше. вата почала вити.
Находив таки,десь на форуми знаходив ссилку на Австрийський каталог бюжетерии.Материал-латунь,позолота.Часи ПМВ.
тобто? ви що не бажаєте двох рабів мати? от наприклад каже вам дружина. любчику сходи но та викинь сміття. а ви розглядаєте в цей час якуюсь цікаву знахідку тут. то ви тілько простягаєте руку до дзвіночка та дзвоните в дзовника. зявляється раб і ви йому доручаєте викинути сміття. а як нема раба то самому все робити треба. так що мати рабів то добре