щось дуже підозрілі запитання. можу подарувати вам одне, верніш одну. але то кішечка. маленька ще. беріть непошкодуєте. ліпше всякого поростяка вам буде. буде вас підгодовувати дичиною різною.
кішечку кажете, знаємо ми ту кішечку, шлунок з напернсток , але їсть як коняка , краще вже мені поросятко шукайте на подарунок. термін вам до нового року.
ну нехочете то і не треба. а поросятко я вам не дам бо ви його зїсте але перед цим заколите. а це не гуманно.
А що я? Я гарне сало (а також свіженькі аж солодкі шкварки, котлети, шашлик, паштет, холодець, сальтисон, кров"янку та іншу ковбасу) люблю, але більше як витвір мистецтва. Не можу їсти багато жирного. Так що в мене алібі.
так. але не недавно а вже давненько. але є одне але! я визначив то я і можу для де яких нєсазнатільних громадян і скасувати, не будемо тицяти пальцем та називати нік хоча це є пан Алекс, відмінити це рішиння. і прийдеться йому блюсти піст. всіх інших це не стосується. отакоєот. але це тільки у крайному випадку буде. якщо почне вже дуже бешкетувати
Злякали їжака... Я тоді подамся на військову службу, і чхати хотів на піст, бо солдатам можна не дотримуватися. Разом з тим, безумовно, я надіюсь, що до висновку про необхідність відлучення мене від священної рослини не дійде.