Здається хіміки знайшли нарешті на жука управу. Довгі роки не використовув хімію. Цього року взяв "Бомбардир" - жуки осипались практично 100%.
а я червоночорний прапор посередь городу виставляю. колоради ще на підльоті від серцевого нападу падають. ну або визітівку яроша залишаю на ніч у льосі коло картоплі. теж допомагає
ага!жінка,дупель(без!я сказав без патронів) і велика,велика лопата в один ліс,а я ,комради,закусь,м.д,ітд на 180 градусів в інший!во баляка забув!собака теж з нами!))))))))))))))))) а вибачте-з нами ше маленька лопата!)))))))))))))))
У нас один з сусiдiв чимось побризкав картоплю, -усе повмерло -кiшки,собаки,горобцi,ворони,йожикi, цапи -навiть щури, миши та таргани! Усе окрiм жукiв.
Всiм добрий вечiр,оце передивляюсь тему одним оком(наче й на пасіці не був,а враження що бджоли покусали)
Років п'ятнадцять назад таким способом майже повністю знищив мені пасіку, обробивши поряд картоплю. Результат - бджоли загинули, жуки - живі
наврочити не хочеться,але чув краєм вуха, що п.К. в день Ангела буде кавою пригощати, мабуть кожному по філіжанці дістанеться
дуст зараз дефіціт, його тілько в бабок можна відшукати тай то не в усіх. а яка ж гарна річ у свій час була! і мишей зі щурами труїли, і клопів і вошів і тих що у голові і тіх що на чуприні і сусіда теж. гарний порох був. шкода що зара майже не зустрічається.
Я одного разу сiненькiе чи як iх ще називають -баклажани саджав! Так от, -колорады не тiльки лiстя обгризлi але й стеблi до самого кореню з'iли, та вiд обжорства усi i сконали! Так i лежали рiвненькими рядкамi.
так я ж про кохвеілічай, бо від вождя більшого не дочекаєшся: - куме, а ви вип"єте відро води? - а я шо кінь? - а відро горілки? - а шо я не козак?!