Самого мучить... Тим більше що цього року жодної більшої знахідки не попалось, а вже і рік закінчується.
не в одного вас таке. в самого в цьому році геть пусто. хочеться саме знайти а не купляти а виходе що або подарували або купив хабар. а то вже не такий цікавий хабар, нема адреналину, азарту. оце літом такий гарний сигнал пішов, такий чистий, красивий я вже гадав що там якщо не золотий дукач то хоча б якась срібна рейхсмарка. вже! шматок бляхи. але емоції!
Та ну хіба тещі може азбест пошкодити? І на тему "врізати дуба" згадались кілька девізів часів СССР: Залізнодорожників - "Дадим каждому пассажиру по мягкому месту" Лісників - "Врежем дуба раньше сроку" І як на мене шедевр: девіз шахтарів "Коммунистам - место под землей"
Девіз військ стратегічного призначення: "Наша ціль - комунізм", девіз зв"язківців - " За зв"язок без браку!"
А Ви на качанці поїдьте.запряженою отими кобилицями.А пляшенцію переадресуйте на мене.я спробую побороти отего *змія*.але наперед знаю.мать зміюка переможе старого козака.
оце сиджу панство та гадаю собі. а чи не зайнятись мені мистецтвом? ну тобто не підти та не стребувати відсотки за книгуосьо цю. як гадаєте? якщо хтось бажає теж то приєднуйтесь бо то є неподобство що ані у соавтори невзяли ані відсотків несплачують. http://reibert.info/threads/kniga-putevoditel-nachinajuschego-kladoiskatelja.543481/#post-5766757
оце розмістив обяву мо хтось на клаптик териконів обміняє мені раба. тоді буду на бричці їздити як магнат і всі будуть клянятись мені та кричати вівата. і я буду усім клянятись. бо я дуже чемна та привітлива людина. отакоєот. а ви кажете
єдине що окрім цвяхів та шматочка трубки можу взнати так то частина кнопки. були на американському військовому спорядженні а згодом і на совєтському теж. 4 та 5 світлини
та так,схоже.ну думаю будем далі шукати.ато ходив сьодні лісом-найшов нору з лисом(гоп-знов каламбур).так та зараза мало мене до кондратія чуть не довела,ше так дременула шо до фото було годі її просити
А ви к нам приiджайте- щас коп богатенький бу. Памятаю як ранiш на Райбi знущалися з копачiв танкiв, а зараз танчики и копати не треба -самi приiдуть -як кажуть- с доставкой на дом(с)
а оце непорядок! світлини повинні бути завжди. і на другий раз беріть дупельтівку, собаку, лопату та зробіть жінці приємне, принесіть їй лисиуцю на комір. а там мо і іще щось у норі знайдеться
еее! не скажіть. коли щось шукаєш, відкопуєш та нарешті дістаєш з розкопу так то приємно, то азарт та таке натхнення що і невідчуваєш що вже куба три землі викидав з ями. а як ото закопуєш то так си важко. от картоплю коли саджають то дуже важко, поки той рядок до кінця дойдеш, а як на цебро глянеш а там тілько тілько картопля посунулась а як згадаєш що ще сткілько тре' вкинути так відразу ніяковієш. так що закопувати важко.
Старенькiй анекдот: У кiтайця запитують: -коли ви картоплю саджаете? - першого травня -а коли збираете? -другого травня -а чому так швидко? -кусать хосится!