То на горищі повинен бути комин в якого заведено два лежаки, я в тещі переробив лежаки — замість цегляних дві азбестові труби 300 мм. вони набагато легші
в мене та ж проблема — купили хату 6 років тому і все було зашибись, поки теща не захтіла з Києва до нас поближче переїхати :=/ ПиСи: Погода кльова, а нема коли на коп вискочити, треба бігом хату доробляти, шифер вже лежить, тепер фронтони на черзі Залізо з неї зняв 2 мм., точно якийс прапорщик в Бердичеві натирив
а в нас хмарки якісь підозрілі та вітер розібрався. а залізо не викидайте, зробите з того заліза щось корисне, наприклад маленького панцерника щоб до тещі їздити.
Нда!пісня правильна!ось тільки при перегляді сюжета сміятись не варто,ато може бути як з песиком)))))))))))))))
Ну не скажіть,є ще оті меценати,і ті,ну хитре слово.най їх гуска копне в ґузку!ну ви в курсі.вони-мільярдери,котрі мають велику родину,а гроші жертвують на науку і т.д.за що їхні родичі їх дуже <люблять> і всіляко намагаються <продовжити> їм життя.та то но поодинокі випадки,і то за кордоном.
Напрасліну зводім куме, а я вже оце думав вам скляну флягу з настоянкою слати. Мабуть не вишлю, отакеєот
Та то позаторішня.в самий раз для тещі.Їжте мамо.щоб ви подавились.Курча отеє.що на столі порчене.свині в хліві якоїсть жидівської породи.Вождь підтвердить.
Вітаю, шановні. Пане @ArtBorsuk , мене все ж цікавить питання, Ви не ходили докопувати той таємничий сигнал, про який писали тижнів зо три тому? Він десь при дорозі, начебто. Якщо так, то де ж фото?
То не біда,головне зняти акуратно<зверху> ряди шиферу до нижньої границі комину,підмурувати комин<вище чуба +- 1.5м>.комин поштукатурити<під дахом з додаванням глини>.потім зробити бляшаний кожух на комин в районі шиферу.і застелити все назад.п.с шифер перед зніманям тре маркувати<потім не тре нові дири бити,і взагалі все має лягти на свої місця.
То вже більше ніж три тижні - було 27 вересня. Треба вирватись на цілий день - поки-що не виходило, але є надія вирватися на наступні вихідні... Головне б хтось не наврочив ..