а я? а мені? хоча з іншого боку на яку холеру воно треба? взимку не виживуть бо до хати їх ніхто не пусте а у ямі-зіндані можуть сконати. годувати їх теж особливо треба бо вони звикли до счєй з душком да патрашком(с) а в нас такого не водиться. а борщ та сало я і сам ліпше зїм чи хомячка нагодую хоч йому таке і не можна. зновж таки рузькедух. це ж засмердять своїми личаками увесь двір та ще і пообсирають бо до вбиральні непривчені. ну і іще одне. тре' ретельно обирати бо можуть трапитись або нари або пяниці а це можна вважати0.25 повноцінного кріпака перші та 0.75 другі. знов ж таки вигоди нема. так що я до весни почекаю а після і вирішу щоб дарма не годувати.
в мене вона ще не готова. кажуж трапилась давньоримська кладка і я її залишив як історико-мистетську спадщину. хоча звідки в нас ті дикі римляни узялись?
хоча я оце поміркував та вирішив. тре таки брати рабів. а отой клаптик терікона зміняти ще на одну рабиню і буду як магнат на бричці їздити
Доброго ранку! ось зробили мале переміщення стола для засідань,блище до пічки,зробив кави і можна кнопати
А хто б допоміг закінчити верха на хаті робити? А мо’ у кого є грамотні раби в оренду на два-три дні?
вітаю панство. я як до дому траплю коли незабуду то покажу якого я маю кухлика. з емблемою дивізійників. всьо по кошерному фень-шую. 850 грамів рідини, тобто кави вміщує. отакоєот. а ви кажете
Навіщо піч у хаті,щоб грітися,так її літом тре робити а то як по Шевченко: Якби ви знали, паничі, Де люди плачуть живучи, То ви б елегій не творили Та марне бога б не хвалили, На наші сльози сміючись. За що, не знаю, називають Хатину в гаї тихим раєм. Я в хаті мучився колись, Мої там сльози пролились, Найперші сльози. Я не знаю, Чи есть у бога люте зло, Що б у тій хаті не жило? А хату раєм називають! Не називаю її раєм,
та пічі то є але димарі коли хату перекривали троха зруйнували і вони під дахом. от теща і вирішила що їх треба вивисти над дахом. щоб бути повністью автономною та незалежною від кацапського газу. тим більш що окрім нафти в кацапів і з газом проблеми. скорочують видобуток. отакоєот
а чим накрили? А що багато димарів (коминів)? Бо в нас роблять один комин і заводять лежаками з усіх печей/груб в один, тто тілько каміну треба оркемого комина
А в нас вже менти(мусарня) щімлять за проріджування посадок від сухостоямахають гамажкой про штрафи за сухостой у лісах! посадки понад дорогами - це шо ліс?, є такі посадки що пропхатись нема як
накрита шифером, а печей дві то і димарі два будуть. справа в тім що теща у цій хаті лише два місяці я живе, поміняла на квартиру. от і іде ремонт по троху. я що можу та вмію роблю але не все я вмію та знаю як робити. отакоєот
В нас теж такі посадки що годі й пройти , наче в джунглях . Надіюсь на людський розум , що цією зимою їх таки трохи прорідять .
То так,позапасалися гамагами таким як: заява від пайщика землі про ями які копачі зоставляють після себе про сухостой у лісах осі і бігають(табунами) за нормальними камрадами, і машинами не зьїх областей,місцевостей. короче покінчили з злочинами у містах і селах узялися за поля і посадки
Порідіють це так але тому петренко сімоненко дуже тяжко довести що воно(хабаря не получе,і перевищує свої дол.полноваження
то вони бігають до тих пір поки їх не почнуть люструвати дідівськими методами. а як почнуть зникати та боятимуться у вечорі сяйво вмикати щоб у вікно не прелетіло тоді і порядок буде а не то шо січас(с) бо пересічного посполитого можна і оштрафувати і грошей сдерти а як хлопці з фронту венуться то тут вже неповидєлуєшся.