ну тоді вже ліпше як каюри на собаках. от тільки снгіа може небути. в нас таке часто бува. мороз є а снігу ніц. тому я завжди сніг у слоїки збераю і потім продаю. дуже добре в спеку йде торговля.
ну то тке, то життє. там більш що то великий конкурент який хоче повикапувати геть усі скарби в губерні і залишити всіх інших без мрії відшукати скарб.
а полічити вес, а підрахувати, а на облік поставити? отож! тягни увесь запас до мене будем його на баланс приймати.
і знов всі принишкли. та ще і гешефтбанк веде себе дуже підозріло. мабуть таки підняли касу з старої сінагоги і тепер ділять щекелі
щось в ти на харцизяку перетворюватись почав. то якогось запаса невідомого робиш то хочеш нашіх жидів потрусити поперед мене. ти там часом не народну республіку в окремо узятій квартирі готуєш. гаяваспитаю
САЛОм алєйкум шановні!!! Наше благородіє повернулись зі Запоріжжя від тещі. Як ви тут? Не бачу сльоз радості
погано ми тут. ніхто ніхоче хвалитись хабарем, відсотки несплачують, нічого цікавого або повчального нерозповідають.так що оце сидимо та чекаємо про розповід про відвідени тещи та світлини того що бачив та як хортицю відвідував.
Це ж з якої? Завтра??????????????Пусті слойки будем на світлинах розглядати? Фото тушонки в студію!!!!!!!!!!!!!!!!
Гм,а мо теща ніхерашенькі,крім люлей,не дала і тушонку будете завтра по сусідах зичити чи фотосесіти?
У Харкові рабів роздають))) Нащо я трахтора наймав города виорати? Отакеєот: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Уважаемые укропы! Напоминаю, что постановлением №666, подписанным Кровавым Пастором, заявку на отчуждение двух русскоязычных в свою собственность вы должны подавать либо в районную пыточную по месту прописки, либо в централизовано в держреестр по унижению русскоязычных. Для корректной подачи заявления при себе иметь: 1. Паспорт 2. ИНН 3. Справку от куратора из госдепа. 4. Аттестат русофоба. 5. Справку из статотдела о среднеквартальной массе съеденных младенцев (форма РМН (руссо младенец нетто)-1488). Для юрлиц, подающих на лицензию на разведение русскоязычных рабов, необходимо оплатить лицензию в торгово-промышленной палате, и сертифицировать производственные условия в укрнеонацпроекте. Служащим ВСУ, нацгвардии и карательных батальонов рабы предоставляются вне очереди по упрощенной процедуре: при себе достаточно иметь табель учета убийства кацапов и руки по локоть в крови. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------