Вітаю! Да морозець прифатив, шо прийшлось буржуйку топити, бо топили лише на ніч. Я на ноуті а Діма дрова пиляє А ми як завжди на посту,щось чекаємо
По перше - тополя до паління це не по феншую, як Вождь т а Вчи тель кажуть, про друге літерки якісь малі та невиразні та по третє - у нас плюс 12.
вітаю панство. а в кого це вже мороз? в мене на дворі сонечко, а якщо сонечко то повинно бути тепло. та і не час ще щоб морозно було бо тільки листопад а це осінь. морозно повинно взимку бути.
та мо треба не в хаті топити а надворі? якщо усі почнуть топити надворі то тоді буде надворі тепло і в хаті топити нетреба.
Вітаю! Ви консерватора за відсотками запросіть, він свої відсотки з кожного пенька відколе (бажано з середини), дивись і сокирую вам не тре буде махати
Ні пана К не можна запрошувати колоть дрова, тому що як побачить 4 топора, та всі різні(точнісінько недорахуюсь одного а може всіх, бо топори всі копані)
Ні не зникнуть,бо вони точьнісінько часів сересеру,а якщо буде щось козацьке я і сам знаю кому відвезти