Приблизно 8000 зеленi Звiдки такi цiни на зброю беруться? Та за 8000 зеленi я сам зеленого кольору стану!!! Кулемет повинен коштувати не бiльш анiж м'ясорубка! Тим бiльш що функцiонал схожий!
то чому б просто не обробити м'ясорубку терпугом і отримати кулемет? ну звичайно треба буде додати кілько деталей яких не вистачає але то вже дрібниці
але ж м'ясорубка все єдно коштує дешевше та і знов ж таки творчість яка ні є. так що най пиляє м'ясорубку.
Та звiдки ж у мене ця кукурудз-граната вiзьмется? Якщо i була б, то подарував би ii сусiду/ватнику -тiльки кiльце собi б залишив -на памьять про сусiду
та воноб мо і непогано але гадаю що дружині це недуже сподобається. так що приймається військовий крам але не совєтськими одностроями та снарягою, хіба що часів перших визвольних змаганнь . я людина дуже скромна. таке! і що мені з тим всім робити? най ліпше вони самі граються та самі завертаються а як нагода стане тоді вже можна і позичити те що треба. отакоєот. а ви кажете
Камради потрібна допомога-хтось в цій темі виставляв ерзац штик товщий за звичайний.Попався такий,не можу взнати,що за різновид. Ось фото,а ось посилання:http://reibert.info/threads/ehrzac-shtyk.542528/#post-5757879
але то ерзац і імовірно часів війни то і не дивно що розмір троха відрізняється. головне щоб його можна було причипити на гвер та використовувати за призначенням а те що він довший та товщій то великої ролі невідіграє. отвір сходеться, форма теж. інших ерзац багнетів такої форми в тій книзі нема. і хоч то писав москаль але він вважається спецом галузі білої зброї.
Товщий,довший-коли не стае метала і починають робити єрзаци-це суттево,це ж не хендмей,а заводське виробництво.
Мо краще щось таке сконстролювати? Двiйко м'ясорубок та асхвальтоукладчика з'еднати, - але ще потрiбно десь гвинта сперти....
Нормально. Є чотири варіанти: мисливська, спортова, колекціонерська та для самооборони. Останню дістати найбільш проблематично.