Хлопці вибачаюсь,але я знов з проханням підтримати: https://www.facebook.com/1090336931/posts/10211639955569685/ Побратима "Сліпа" знаю особисто як порядного та чесного козака.
сплатіть % пану К, і прокоменуйте. після чого вишліть мені лямпу(за консультацію), бо в літню кухню в мене не заведено ліпідрічство
а можна ще і комента впердячити? зара щось вигадаю, спробую без матючча ьо я дуже чемний та вихований нє то шо нєкотириє, не будемо тицяти пальцем та називати ніх, хотя це пан Алекс
я допоможу вам дистанційно, тобто надам пораду гарну. візміть декілько світлодійодних світильничкив на батарейках та наклейте їх на стелю на двостороній скоч. можете недякувати
Шо-що?! Раби були? ОТО ж! А у факбуці вони ще є! Всім добра. То крапотіло, то ляпотіло, ще й трішечки ляло. Був черговий "клятий".
сестричка маякнула шо наших танкістів ... Отаке , а ви кажете всим одинаково та всі рівні і все по чесному ...
вечірній моційон дуже корисний як для трвалення так і для загального почуття організьму. отакоєот. а ви кажете
поставити на стріху щоб усі заздрили))) алеж то не гудзик. от якби то був великий гуздик як отой сцамальйот отоб дійсно було б діло