Та я шось думав шо бэбут загнутий , а палаймьот рiвнесенький. В мене э рiвний , але шматок де сажало вiдламали i рукiвья нема. Зчердака зняли , а я на свинокол з моськи вимiняв
подивився таки ви праві. були рівні в кулеметників а в піхоти були бебути. а я чогось гадав що бебутом озброювали усіх і піхоту і кулеметників
- біля пушків також ці колупайки таскали,, хоч між ногами не плутаєця, як шабля,,, тільки коли ото бицця, то хутчіши тре рукою махать, бож короткий
а ото шо за херня члєноголова праворуч? тут пристойне товариство і усяку похабєть у вигляді члєніна, сраліна та інших жидокомісарів тут постити заборонено
В мене он год з 10 був як бэбут))) , нещодавно випадково наткнувсь на палаймьотний. На бэбутi ще э номер i виробник , а на палаймьотi нема нiчого.
Лишивсь у майстернi , пойiду привезу . Може пан художнiк на перекурi рукiвья зробить.... за отi нерви шо перед сном показуэ
а шо, вас в гуглі забанили ?!? тоді питайте голі світлини в пана Жужика, то він дикіпляжі обіцяв _))) та й взагалі, нерегламентне питання сьогодні не розглядаються -))) А мені вже все одно, я свое шало відвіз та посмалив _))) Хай пан Штюбінг хвилюється за бабів, пристань та проставон заради кошерного відпочинку -)))
Треба шамана,м1й делик англ1чанин,тут особливий обряд потрибен,зараз прошвирнусь по полях,а потим поглянем
Тю , ви шо не знали шо голi i смiшьнi там i тут тiки по пьятницях ???? Отут з вами згоден . Хоть шлягбавма i нема але без проставону якось воно неполюдьськi виходить )))) Отакоеотавикажете
це звіт про вояж тож він не підпадає під реглямент. отже давайте показуйте голих бабів що назнімкували там
Добрий день паньство. На дворі сонце, жара. Зовсім нема часу нормально почитать, покнопать, зараз мають приїхати свати, бум святкувати ДН внучки.
Я теж там царську мідь знаходив,думав що кишенькові втрати! Якщо ще доля в ваші краї заведе,може здибаємсЯ,помню колись напростець скоротив дорогу до коси,то бачив в полі трактор а за ним хлоп з саморобним мд бігав,правда давно то було..
Стэпок дюже древне мiсце. Отам де маяк на Бiрючэм (презiка дачи) Вапше жир. Кент там працював колись з берега знахiдки показував-цiкавi/ Скiки я не намагався туди потрапити на пошук-нiяк. Як у концтаборi. Може хто з приходу прэзiдентам стане то пойiдем , пошукаэм. Кента вiзьму вiн знаэ де бiля маяка лафэти з пушок були на ядрах , I хати стояли старi , окопи 41-43 iвсэ таке. Некопане..... Як зберетесь-пишiть. Буду радий !