панство пропаную завязувати в цій темі з геополитікою бо зара прийде йогомосць Кібермайстер та кожному на горіхи дасть не дивлячись ні на що. я розумію що тема ця дуже актуальна але правила є правилами тут нічого не попишеш. порядок должєн бить а не то шо січас(с)
Збудили менеАле у всьому треба бачити щось гарне,якщо дозволять то ближче до вечора покажу що нам привезли...
Та звiдки в мене бричка - я ж дiтя асхвальта, хоч щас и мешкаю в посьолку. Мiркував кулемет до валасопеду якось приконстролити, алеж валосапеду теж не маю Хотiв у сусiда арендувати, але вiн виявився щуром,- отаке от життя...
та я теж не з села. але! недалеко від мене є конзавод так що коли буде кулемет то можна і бричку там реквізувати. а нащо їм щось путнє?
ну то що. прийдеться визволяти їх з кацапського полону а заразом з кацапії пустелю зробимо та дерезою засіємо
сьогодні в нас що? вірно! неділя. а цицьки в нас або у пятницю або по великим святам. свята сьогодні теж нема. то не треба порушувати традиції. бо порядок должєн бить а не то шо січас(с)
Версія цивільна (самозарядна) коштує приблизно 1800-2000 злотих, але ця падлюка часами чергами теж стріляє(короткими).
Бричка це як два пальці об асвввальт - беремо болгарку та робимо з нормальної тачки брничку з пулємьотом в задє. Скоріш Старокитаю повернути бо колись кацапська імперія їм оті землі спиз.., вибачаюсь , забрала.
Доброго дня всім хто є,кого нема,всім присутнім та тимчасово відсутнім.є таке до вас питання.їздили ми вчора корчми трохи потрясти.кожен шось надибав.в мене непонятний шмурдяк<фото згодім,бо не встиг помити ще>.але під кінець я підчепив обручку.з вигляду схожа на сучасні,але шо дивно-на ній нема жодноґо клейма.інтересно чому?