I не тре отак дивиться ! Пустеля, пустеля... От. Я ж повiрив..., човника спродав , вiрблюда купив , як вiн не втопивсь отут -я не розумiю. Пiду наллю пiсят за тих хто вморi.
ну тепер пан Кундлер вам винен. повинен компенсувати усі збитки та іще і компенсувати моральну травму з приводу загибелі улюбленця родини верблюдика ізі
а що це за тєлєпузік з вадами лиця? верніш з повною відсутністью оного, ані вух, ані очей, ані рота-носа та волосся?
все там присутнє , але то аби ви не кидали в свій монітор виделку або шось накшталт стоптаного капця коли в черговий раз захочете перехилити чарчину та згадаєте як то таки згубно та шкідливо для вас
Всяке підприємництво несе в собі певні ризики. Ці ризики тим вище, чим більший вплив на кінцевий результат надають об'єктивні чинники. У зоні ризикованого землеробства ( а таврійські степи і знаходяься нігде інде як в тій частині світу де землеробство є вкрай ризивоканим) завжди стоїть питання: «Яким бути урожаю або бути йому взагалі?» і ніхто в цьому не винен , а краще б займались набігами на кримнаш та работоргівлею ...
не відмазуйтесь. наврочили посуху та апокаліпсіси різні от пан ЗАЗ і розгрібає тепер ваше врочення, теж мені ворожбит знайшовся. винні то кайтесь та компенсуйте панові його збитки а не дімагогією тут займайтесь
ото ви дядьку загнули !!! то виходить шо коли в 2013 році коли одна австрокацапська компанія прогоріла і я лишився без заробітку та сказав їхньому , рудому з пикою всіяному ластовинням , пріццтавітілю шо ми таки скоро з вами будемо воювати бо ви тільки загарбувати чужий бізнес вмієте то шо - то теж я ???
всьо. час! вітаємо пана @moranno зі звільненям з буцигарні куди його несправедливо закатали по бєзпрєдєлу. З.І. термін минув а його щось і досі не відпускають з криміналу. бєспрєдєл, свавілля, утиски!
ну звісно що ви. тож не я таке прєдставітілю казав. а все чого? а того що не казати тре було а відразу у пику бити. отакоєот