скілько малому? поясніть йому що якщо поліцаї його злапають з цим десь поза двором то мати клопіт буде не тілько він але і батьки. та і поранити може друга, щоб був просто обережним
АЛЯРМ! УВАГА! пан Моранно незабаром вийде з буцигарні. усім приготуватись до урочистої зустрічи, вивчити вітальні віршики, пісеньки, акробатичні етюди.
пане Грінго ваші відмовки не приймаються. тим більш що то буде не завтра а сьогодні, трошка більше ніж за годину. отакоєот тож ви ще маєте час розучити вітального віршика
Фотав з пів метра,вона-гадючка лісова собі грілася на сонечку. Їх не рухати і вони тебе спокійно сприймають... Я під узваром можу з ними і поговорить як гарно відварю Таке собі живе творіння плоскої Землі!
ну оту верхню у камку собі залиште. воно на усі часи вигіда, і влітку холодок і взимку тепло та ще і від фулюганів захистить та і як тягло теж непогано буде
Та не переживайте, за пять минут закине за десять вже піде до компютера. То компютерне поколеніє, більш нічого не цікавить.
та отож. нас раніш влітку до хати незоженеш а їх зара з хати не виженеш.. постійно у компах-телехвонах сидять туплять-кнопають
а не підкажеш мені одне питання? хто оце тут родини дві тому просив похабєнь не постити. а сам що зара зробив, га?
я про те що ти сам собі перечиш, сам просиш не постити похабень але сам її ж і постиш. і цей. мені вона ніколи неподобалась.