ну як би вам ото сказати. я мрію мати кулемета щоб повісити його на стінку. щоб в мене було хАрашо і красиво(с) але я мрію про щось стареньке, щось накштал льюіса, кольта але ліпш за все шварцлозе. ну а з іншого боку часи зараз неспокійні і кулемет у господі ніколи зайвим небува. якось так.
Ну тогда будем держать за вас кулаки, и пожелание -как можно больше новочипидросов к прабабушкам отправить! -желательно всех!
Я думав ви до "мiши" у гостi збираетесь, мiркував на хвоста сicти,помiчником -ну там стрiчку набоями напхати, коректировку на вiтер пiдказати, тощо.
Менi теж подобаються кулеметы iз сковордкою зверху У юнацтвi мрiяв як Сухов iз "бiлого сонця пустелi" з льюісом на плечi ходити, та й зараз не зайве. Але ж льюіс це нездicненна мрiя. Думав на крайняк хоч дехтярьова на райбертi по кусочках зберу, купував дудку и сковородку, але на усе iнше коштiв забракло -розцiнки скаженнi! Тож прийшлося розпрощатися з мрiею А зараз хоч надiя з'явилася що мож ще й справжнього кулемета выдадуть
то пан має бричку? бо кулемет без брички то не кошерний фень-шуй. ми все ж таки на історичному форумі і щоб не звинуватили у покемонстві тре мати до кулемета бричку. я от наприклад знаю де при наявності кулемета узяти бричку та коней. щоб всьо було по кошерному фень-шую.
только что смотрелссылку на субару-форуме о нападении китая на погранцов рашовских?????? фейк???? http://euromaidanpress.com/2014/10/16/c ... n-infowar/
а біс його знає. такі чутки вже місяці півтора ходять. і якщо то правда кацапи б не сюди технику тягнули та військо а навпаки на далекий схід стягувались.
Той фейк вже давно гуляє. Китай поки що не буде цього робити. Для чого саме зараз? Адже можна трохи почекати.
а причина тілько єдна. в кацапів дуже багато землі яку вони або не використовують або використовують ліше на 10 відсотків. а в китая невистача земельного ресурсу бо китаців до трясця налупилось от вони і хочуть вернути свої ісконі землі, так званну новокитаєю утворити.
видимо могут быть сюрпризы..... «При начале военных действий китайская армия будет в Хабаровске через два – три часа, потому часть острова Большой Уссурийский принадлежит Китаю, а другая часть России с выходом в центр Хабаровска, – говорит Аладдин. – Раньше на острове был укрепрайон, в случае военных действий он прикрывал город, теперь его нет, он ликвидирован. Город остался без прикрытия, при взятии города будет взят железнодорожный мост на Амуре и перерезана железная и автомобильная дороги, Дальний Восток будет отрезан от России. Дальнейшая его судьба будет решена Китаем в считанные недели. Россия помочь ничем практически не сможет, у неё нет сил и возможностей. Армия развалена и деморализована. Вооружение по большей части пришло в негодность, нового нет или поступает в войска в ограниченном количестве.
так японці і так на нашому боці. в них свій клопіт з кацапами через куріли які кацапи окупували та і в кітайців теж саме. половина сибіру та далекого сходу по закону належе китаю. до речі. чогось кацапи не хочуть вернути назад харбин та порт-артур. мабуть стаки сцикотно на китайців плигати.
Точно,поки би вони своє забирали б,ми б і Крим безкровно повернути змогли.Але сподіваюсь невдовзі це станеться.
Як кiтайцi так i японцi очикують коли ми вже почнемо кацапам пику товмачити, i теж пiдключаться! А до того зась.
крим зара не треба чипати. най перезімують зиму чи дів без постачань електрики, води, газу, харчів які йдуть від нас та через нас. от тоді подивимось як вони співати почнуть. але після приєднання тре усіх пропустити через фільтраційні табори і тих хто був нелоялен відправити на історичну батківщину у кастраму з одним вузликом.