ви мо і не просили а інші хто крапільного немають могли і просити, або оно пан Кундлер, він постійно боїться що олешківскі піски його город засиплять. це в вас інтертелеком? співчуваю. десь в мене був інтертелекомійвський модем але тре було постійно пересмикувати бо бо він постійно губив мережу. тілько коли перейшов на іншого провайдера здихнув з полегшеням. єдине що з інтертелекомом гарно так це мобілність, і у полі і у лісі і будь де де є покриття.
мадэма кийiвстар. Другого покриття нема )))) Встромив отой сепарський водамуфлон-це страхiття i кiдалова. Кийiв старт-лiтаэ. А вайхвай-то матюги для мого кампутiра , бо вiн на пьять рочкiв молодший за Вас ))) От. Дуже надiйний. Поважаю раритет.
А іще загальне прохання: я скрізь розповідаю, що тут самодостатні люди зібралися, які самі можуть слідкувати за порядком і не постити похабєні та політики. То, коли ваша ласка, підтримайте пристойною поведінкою. Дякую.
та яке лайно? то , гарне, екологичне, без гмо природнього походження. яж не кажу про населення, населеня у землю, я кажу саме про землю такорисні поклади в ній.
не от тут ти вже занадто загнув, дуже багато вимагаєш. за політику згоден, хоча і її теж можна трохи бо все життя в нас зараз з політикою повязане. а от похабєнь не чипай. то святе і без похабєні неможна. отакоєот