ХХаароша ідейка!!!Запрсити фракції комуняків і регіоналів у повному складі і там зробити їм кабздєц. Народ потім нас падаркамі завалить
Та на роботі я був Чи ти думаєш я не поїхав би ??? Я ж по суботам і неділям зараз постійно працюю,перевели нас на зимовий графік Страшенно неудобно з таким графіком : коли я вихідний,всі на роботі,коли я на роботі,всі вихідні.А під мене одного ніхто підстроюватись не буде,зібрались і поїхали,семеро одного не ждуть.
Якщо запросити лиш дві фракції - інші образяться. Запрошувати на "майовку" треба всіх 450 чоловік, а також всю "маладую каманду" не прогадаємо .
Гадаю на наступний рік буде вже 1500 Я наприклад до цих пір хочу себе за лікоть вкусити,та не достаю. А все чому спитайте ? А тому.Хотів придбати собі ММГ ДП-27 складського,коштували вони тоді 2300-2500 гривень.А потім думаю - "та ну його к бісу,куплю в наступному році" Гроші одним словом зажав,хоча були на той момент,це я зараз вже бідний як церковна миша.І що Ви думаєте ? Не купив,бо ціни підскочили до неба Сижу ось тепер як лох без ДП-27.
от нащо тобі кулемет та іще і такий? чи ти до партизанки вирішив податись чи кінець світу зустрічати?
Де воно дешевшає ? Складський від 5500 до 6500.І вибір не великий.Це ММГ.Про СХП взагалі промовчу Плакати хочеться від таких цін Копані зараз по 3000-4000 в більш менш стані.
в мене ось яке питання. чим відрізняється австріяцький цельт , соврємйоний,від німецького часів останньої війни.