ну не скажу-зараз всюди беруть багато,шукайте хостел.а так пораджу відвідати саме місто,церкви,музеї і т.д.тре буде-звертайтесь-піша прогулянка гарантована.а на рахунок ден знаків-то хіба за проїзди,проживання,проїзд в траспорті.
шановні, а що ж Ви вагонку шурупами (цвяхами) прикріпили, вони ж курва як нагріються від пару,а ви на них голими сідницями - нєхарашо!
Я на дроті. Інші теж інколи з'являються. Он пан Консерватор уже удвічі більше лантухів зібрав, їде до Руслана100 на ревізію, а той бідненький ховає все, що бачить.
я є. щойно жахливу потвору приручав. приручив. зара тая потворка дуже добра та лагідна сидить у креслі з філіжанкою кави та кнопа на райбі. отакоєот а ви кажете
а я под тай выбирал и вгонял их поглубже - это стены а полоки без них , тоесть снизу! на крайний случай заглушечки поставлю... но думаю не нужны они там, и к тому же еще немного доработаю внутрь, позашиваю углы, и тд. на медные гвоздички..
добра порада. і безкоштовна! заморіз забитий молотком тримає набагато ліпше ніж цвях закручений викруткою.
Пане @ArtBorsuk, звернув увагу, що поки Ваш прогноз погоди повністю справджується. Не могли би Ви повідомити, що прогнозуєте в подальшому, на листопад-грудень?
то є не музіка а срамота! бо тре' за призначеняв використовувати якщо раком дівок поставив а отеє лапаньє по сраці то пусте.ляпати можна і так
ЛИСТОПАД ТЕПЛИЙ. СУХИЙ. ЧАСОМ НЕВЕЛИКИЙ ВІТЕР. ГРУДЕНЬ ТЕПЛИЙ ПОЧАТОК, ПОСТУПОВЕ ПОХОЛОДАННЯ. НЕВЕЛИКІ ОПАДИ В КІНЦІ ПЕРШОЇ- НА ПОЧАТКУ ДРУГОЇ ДЕКАДИ, ТА В ПЕРШІЙ ПОЛОВИНІ ТРЕТЬОЇ ДЕКАДИ. СПОКІЙНИЙ. Прогноз закінчується 25 грудня....
бажано оте щоб з більш ретельно на першую половину листопаду. мені будь ласка гарну, теплу та суху погоду. а от оцьому хтивому збоченцю дощика троха.
А що з такою купою їх іще робити? Безумовно, якщо ти за раз справишся з чотирма - я за тебе лиш радий. Але, видно, той хлопець реально оцінює свої можливості.