а нема. ми якогось тубільця наймемо щоб він відніс наш вантаж на місце та назад. а скілько в вас коштує аренда портшеза? не пішки ж туди пхатись!
Думаю, пан Громов не знає вартості оренди портшеза. Підозрюю, що для такого він завжди має парочку студентів-двієчників, які хочуть отримати залік.
але ж то далеко та важко. все ж таки ХХІ століття на дворі і треба користуватись такими благами цивілізації як портшез або телеграф, я вже мовчу за потяги. я розумію що то шум та дим від вугля але то ж цівілізація та швидкість і не треба трястись у фірі по розбитій дві дощів дорозі. незабаром і до вас дійде електрика. ви знаєте що таке електрика? лямпочка едісона сяє як тисячі звичайних свічок і не смердить карасином як гасова лямпа і саме головне ризик пожежи знижино до мінімуму. а радіво. ви чули щось про радіво? о! то велика річ! наприкляд у льондоні дають оперу а ми разом з вами сидимо у вас в маєтку біля каміну, палимо люльки та потроху прикладаємось до мальвазії і слухаємо ту оперу невставаючи з зручних крісіл. кажуть що зараз ведуться якісь експеременти щоб ще і бачити так далеко але я невірю в те що можна побачити по отіх дротах що діється наприкляд у берліні чи нью-йорці. то вже наші вчені занадто мріють. але цівілізація не стоїть на місці і мені казали що вже є випадки що людина може літати. так! літати мов птах. але до нас те ще недобралось. а що ви хочете. повітове містечко то не столиці але деякі продутки цівілізації і як його там. прогресу. теж повільно але доходять і до нас.
Вітання всім! Панове хто сьогодні святкує хеловін заодно і буде тема для розмови на вечір, під час перегляду цицьок
точно! це ж свято сьогодні. треба щось втнути. чи якусь тему відверто троллячу стоворити чи просто якогось кацапа матюками вкрити щоб весело було.