дуже зморьоний от тими копами ,а завтра на тєжку працю , то пішов спать .мабудь с первих как юрий гагарін ...
Доброго вечора Оце все таки поїхав до лісу,то дідо земляний трохи добрих знахідок підкинув під катуху,зараз попливаю в душі і похвалюся А пиво треба пити живе,хочаб жидівське
Тю який ви. В нас в музеі лежав протигазний бак з підписом,що то термос для кави.Ото що думаю,які ж ті ганси були,що кожен без трьох літрів кави і воювати не міг.І здоровля ж яке було,щодня стільки кави цмулити.
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Тільки недавно припхався з хрестин. Чесно кажучи, вже і не планував дітей хрестити, але практика показала, що помилявся. Ось вам гарна шабатня:
Глянули про дівок та море? А тепер гарний свіжий стьоб від Шнура. Добре підходить до апокаліптичних постів пана Кундлера.
незадавила,) Доброго вечора комраден! весь день просидів без світла та нету,напоміняв патрубок на Газелі та радіатор на Славуті. хочу купити екскаватор але виходить що краще юмеза не потягну
в нас такого нема самий великий кругляшок мабудь кришка від карманних часів "молнія" .погано видно ...
Вітаю . цілу ніч гуркало та ляло як з відра . зранку ще йде дощь . потихенько збираюсь на тєжку працю ...
І нічого не пропав. От ви добрий, капець. Доповідаю: дорога гарна. Трафік не великий. А як перед Подушками повернув на Маріуполь, то ще у порожня. Навіть злякавсь що не туди їду. Дякую усім хто допоміг обрати шлях.
В7 доброго ранку ! Знов вчора тирнет миші погризли, прочитати наконопане встиг, а от відповісти вже ні _) Був як ота дуже розумна собака _))) Прохолодно, побіжу жужжати Дітрі-гаркою, тільки їдло треба в топку кинути _) Ранкова кава та до хатніх справ !!!
по горох тре звертати на Приморськ ! в нас хмари крутило цілий день, на вокзалі лейнуло, доки до мене дійшло, то нічого й не лишилося -((( все пан Кундоер забрав на свій ката-клізьм _))) а ви після напрямку на Бердянськ не почали вживати ?!? як доїхали ? шерешню хоч не всю зібрали ?!? _)