Пана Кундлера поки дочекаэмось то вже мо i кiнец свiту прийде . Львiв. Залiзничний вокзал. Лютий. Украйiнець у тулубi розклавши рушничок вишиваний на колiнах смакуэ сальце з ковбаскою . Спроть нього негр-студент у шортах закацублий стiкая слиною та дивлячись голодними очима то на сало то на пана. Пан :- Шо видивляэся ? Мабудь сальця захотiлося га ??? негр:- Так ! Пане, дуже захотiлося !!! Пан, вiдрiзая шмат сала :-Так ти рiдним напиши , хай тобi вишлють !!!!
Вітаю шановне товариство.Пан К% вчора обіцяв мені лтп,але і він би такого не вигадав.А може б і вигадав.Ставили одвірки.Тато повирізав дошки фрезою раніше,вони полежали,висохли і іх так покрутило,що капець.Вирішили скрутити іх до купи,поставити і потім рихтувати.Скрутили,вийшло все як ото в пяних робітників залізноі дороги.Бачу,батько розстроівся,бо виходить херня якась.Але все одно,поставили,вирішили виставити одну сторону,прихопити і потім рихтувати,підбивати клинці на всьому іншому.А ставили на старі одвірки (робимо менші двері),а ті дубові,насверлюєш дірку,а шуруп доходить до дуба і не лізе далі,тільки шуруповерт гріється.І милом мастили,і слинили,а прикрутили.Одним словом,промудохались пів дня,але виставили як на заявлені умови фактично ідеально.Ще й як для не професійних майстрів. А ще кота врятував від суіциду-виходжу зранку на балкон,а він висить вниз,видно тільки хвіст і задні лапки,втягнув назад.А ще колесо пробив. Футбол не дивився...А так, день спекотний,тихий,душний.
Колись наша фірма робила дужо робіт для туристики в Юрайських парках. Однією з таких робіт боло монтування оглядової платформи на верхівці скали. Щоб утримати рівень треба було у скалі викути місця - цілий день їб...тні, але на фінішу мав на одній стороні тільки 2мм поза рівнем. А з дубом та шурупами теж мав пригоду - треба було замінити тря віньця у старій студні, то з початку робили отвори два рази меншого діаметру, у отвори лили трішки машиного мастила і вже потім шурупчики під ключ 19
цешедобре, шо ними (тими піздалєтами, та мінтовками) попалять є можливість,, а не вдома під одіялом губами тихо з макета пухкать, шоб недай Бо міліція не нагрянула, тай єдиного макета з усіма грошима не вилучила, з заведенням уголовного діла з підозрами у замаху на все людство.
я взагалі хотів би Вас врятувати від тєжкої праці і прєдложить раздать то оружиє всєм нуждающимся людям ... тоєсть мне почті всьо і пану К% одну штуку ,а шо , он пулємнєти полюбляє...
Сало в мене э. Дякую. Лодомiрiйськойi не вчив. У дiалектах не дуже. Пробачте. А взагалi то я руцькомовний , як i всi навкруги де я живу.От. I це , майже , едине мiсце де я , украйiнець , спiлкуюсь солов"йною. Отакоетавикажетэ. https://www.google.com.ua/search?so...b..6.35.8506...0j0i131k1j0i13k1.0.veNM-Lz0Jmw
То тке, не кремпуйтесь. Дійсно, повсюди є залізничні вокзали, але один, окремо взятий львівський, осьо: http://ukrainaincognita.com/zaliznychni-stantsii-ta-vokzaly/lvivskyi-dvirets-ta-okolytsi
Вітаю паньство. Під вечір знов злива. На грядках вода не встигає зникнути. Якщо так далі буде продовжуватись, прийдеться сажать рис.
та вообщем добре ...а як нема дєнєг то берем 1715 .хоть не стидно буде вмирати від якогось "бєлого мєдвєдя"...
Аналогічно. Від оболоні давно відмовився, дуже рідко проскакує чернігівська, а в основному Львівське. Зараз вподобав Львівську кнайпу.
А я пішов прогулятися містом а то гасаю тільки по ньому як навіженний з тими доставками. Якраз в краєзнавчому музеї проходить виставка з Польщі . "Археологія автострад. Розкопки під час масштабного будівництва доріг біля Кракова", купив білети та дозвіл на зйомку і прямою дорожкою туди, тільки зробив перше фото, підскакує до мене мадама, сидівша до цього на стільчику, і заявляє що ехспонати фатаграфіровать ніззя, он свою жінку фотографуйте на фоні музею. Капець, совок досі процвітає(хоча до цього скільки фотографував ніколи ніхто нічого), коротше, я абідєлся, в результаті були всі, чергова, охорона, керівництво - в результаті: фографуй не хочу(аби вітрини тільки не відкривав) але настрій то мені споганили зарази і сами сиділи надуті як сичі. Щоправда трошки експозиції попричухували, вже нема сокири з написом "отрєз", правильно датування предметів але ж жодної цілої п'ятипалої чі пальчатої фібули за всі роки архи так і не знайшли, наки майже самі тільки пірамідки хоча експозиція по скіфоїдам мабуть то найкраще з усіх інших періодів