Так так,відрізав шматок підчеревини який сам хотів,бо продавщиня була трохи з будуна після днярождєнія,якщо Ви вважаєте це обрєзанієм най так і буде
Не панікуйте , то вам показалось , все нормально і ніякого катаклізьму та передвісників армагедону ( принаймні так всім кажіть бо відомий радикально налаштований рентозбирач вас звинуватить в чомусь ненормальному ) - все чк має бути бо настало звичайнісіньке середньостатисьтичне літо , тепло та гарно ! Привітався до людей та побажав вам гарного настрою !
з цього приводу є гірський анегдот про двох кумів шо жили на сусідніх схилах так собі близенько в двох днях ходи пішки , його переповідають турістам шо приїздять в гори
Оце з пана снайпер, пане Суєр, - не у бров а у ... ну Ви знаєте куди. Завтра наступна порція на мене чекає
Пане slawuta5, оце Ви спеціяльно перед неділею рішили нам трохи крові попить, щоб слинею трохи давились, щоб кусок хліба не ліз в рот, га?
Вiтаю панство !!! Хмарно . Рай. На завтра обiцяють теж хмарки .(мабудь останнi у цьому сезонi) Тому збираю лахи завтра на коп. Пойiду провiдаю кардони сусiда пана Unnamed Player. (у жужик не стрiлять ! повний бак ))))
Припхалися з дружиною з копа ... ну шо сказать ... мабудь скоро мд прадавать прєйдйотся . з усього цікавого один гладенький гудзик шо піде пану Юнкерсу в колекцію . а все інше лом ...
Дэсь у лiсах Крпат... :-Добрий день пане , а чого ви навколiшках повзаэте у лiсi ГА ??? :- а я тут , дядя , грибочки собираю , а Что ??? пауза , щелчьок затвора. :- Грибочки москалику збираэш ???? А ТИ ЙХ СIЯВ ????
Та цеж не короткоствол - в Україні можна мати, а от як би я показав біздолети, то можна було б сказати, що я хочу кров пити
то видко не той анєкдот . в пана Кундлера про двох кумів ... розкажу бородатого анєкдота , можехто не чув Львів , їде трамвай . На колію виходить старий вуйко в довгому плащі .піднімає догори руку і слєгка посовує полу плаща ,а там видніється МГ-42 . трамвай зупиняється і відчиняє двері . вуйко заходить і запитує : котра година ? в трамваї тиша . вуйко ще раз запитує : котра година , знов тиша .вуйко відкидує полу плаща ,достає палємньота , передьоргує затвор і каже : запитую останній раз , котра година . не стримується нігєр , вскакує і кричить : опів на шосту вуйко . вуйко такий посміхнувся тай каже : сідай синку я й так бачу шо ти не москаль ...
знов ви за свою ката-клізму взялися _))) достатньо одного, снайперського _( може черешню жере ?!? її там з три кілометри вздовж траси по обидва боки, + шовковиця _)))
FN FAL не маю то є М305 (М14), а і в нас ціни не малі - півтора роки тому ПМ можна було купити за 450-600, тепер менше ніж за 1000-1200 злотих не ходять. А за українські ціни я трішки орієнтуюся - у квітні був у Києві то поїхав до Ібісу що на Петрівці купити србі пару ножиків від Скифа то бачив що та за кіко