Ні. Якісним с2н5он! Бо з початку буде попит на зінзін, а потім - таки на "дух" (spiritus ). Бо то є найпростіший "бактерицид".
Ну плітка теж була, але там кицька приходить, у плітки губа тонка, падає в траву… ну а там вже киця , короч плітку я додому не приніс)))
Оце сижу цмулю пиво з сухарами і думаю куди завтра податись,по календарю коп,чи мо накупити кукуруки та приїхати до Вас сусідо та наловити черепах на суп,а панцирі спродати ліапедістам на каски
У мене завтра весь день розписаний по домашнім справам? хочете, заїжджайте в гості)) На городі дусю протестуємо))
Та мені глибоко не цікаво, хто та що десь там "має"! Маю літрів пару спирту, спиртівку (геть правильну), чумайданчик (не так давненько ВК підтвердив "бронь", а мені "глибоко" не цікаво, що вони собі підтвердили). Моє недопрацювання: їжі тілько на місяць. медика - тілько базова на рік. щодо води - геть все прокохане (виправляюсь). * і це - не жарт.
бої без правил ... я теж , але коли сісід должєн дєнєнг то його в той момент якраз за совєсьт питають ... просто садіст ... обо всігда за пивом бігти ... случайно не пан Б ну так а як иначе
В мене знов,не біда,а так,інформація к размишленію.Цього разу не сірники,а як в анекдоті.Вчора брав два пива,було мало.Сьогодні врахував,взяв три.І що?Третя щось не лізе,пів тайму простояла.Вже не хочеться,і все.Чи може мені з цим в іншу тему,"Как бросіть піть"
то відкопайте гвінтівку, зробіть куцопала, дошка на кольбу і матимите пенсію таку яку схочете. головне з куцопалом до дирехтора пенсійного завітати надвечір