Всее ... як зазвичай - гарно. *тілько кози ( з козлами та казлами) мене нервують на рахунок цибахів .... якщо перші та другі - просто зжеруть із задоволенням, та супутнім спорядженням. То третіх таки прийдеться десь прикопати
* ще раз передивився світлини пана Опришка. і знову отримав естетичне задоволення. здається, що впізнав один краєвид, де й мене "туристило"
Та бачив.Та я в хаті сиджу,батьки вдома,дзвонив,дружина на навчанні далеко звідси,кіт в хаті.Знов буде,як і вчора,вилітати кулею з балкону,коли грякне,боіться тваринка громуБрат,правда,на роботі,але він там в приміщенні.Хоча,нічка в нього може бути весела,якщо вибє світло і щось поламається.Дякую.
Між тим,почав накрапати дощик.Там,звідки все несе,чорно і блискає.Горобина ніч,одним словом.Не дарма весь день парило.
Пан К% може тішитись,інтер вирубало,та й взагалі з 90 з лишнім каналів працює може 15.І як тепер взнатм,чим там розборки гішпанців з поругальцями закінчатьсяа там інтрига,1:1 тай матч годний,не ті соплі,що були вчора.Зразу видно,збірні грають збірні,а не дворові команди рашки й саудів.Включати комп,щоб шукати онлайн,думаю,не варто.
бажано чужого й якоюсь какою - тоді гарантія або дощ влупить або інші непереливки трапляться . Пи.Си. Привітався .
ще й збиткуються , фашісти ... Тут від спеки стрижі на льоту падають замертво а в них рибу на вулицях розводять , качки в дворах булькають - рай !
та справа в тім що невідомо що там з ним взагалі. на висоті десь 180см. то трухляве а далі хз. ну то будемо восени валити його то взнаємо точно
БГГГ .... Ото бачите, Вас спонукають до самоосвіти! Ще й так нав'язливо! Може станете біллі-гейстсом нашим! Чи просто такі зламаєте щось/десь/самзлякавсь
Ото беріть циркуля-лінійку-рукивноги, та міряйте чи є там щось подібне (заготовка - всі ті саме 40 мм. товщиною мінімум) до "казкових" приклАдів ....
Не просто так питав. Шукаю куди з сімьєю поїхати влітку, оздоровитись, на води. Що Вани запропонують?