Доброго вечора купив сьогодні я маску за 200 гривень, таки наосвіжився в річці заодно напідвечерять взяв та підловив. Всим смачного!
Можу адресок та номерок телефону скинуть,як не банально Райки,але в якому стані сусідо вирветесь з її хтивих пазурів
Погода на Каневському водосховище непогана, дуже душно, риби мало горілка скінчується пиво тепле, опускали на глибину 5- ть метрів теж тепла. До магазина майже 5 км. і машина за нами прийде тільки завтра. Отак і відпочиваємо. Позавчорашнього вечір.
Нє, якщо й знайдуть, то Той Водій - такі водить мало того, що 40 років, так й ще пустелями .... Краще вже знайдуть якогось камрада з професією "сусанін++", когось типу одного місцевого камрада з гарними гірськими світлинами
От цікаво яка оптимальна норма пива на одного чоловіка,чи ще треба брати до уваги обставини при яких вживається напій,чи індивідуальна норма для кожного своя??
Ну от накінецьто є наукове підтвердження користі пива в великих в два з половиною декалітри за добу,напевно ще потрібні дослідження,щоб був залізний аргумент Зараз катну на дачу,а потім буду проводить досліди,кілька банок чешського наподарували