вітаю панство. спека, пятниця,автівки намаю щоб провести заклинаніє виклику доща, картоплю теж не саджу, нема місця, щоб її окропити. що робити в такому разі мені і як викликати дощ щоб поляло та сбило спеку? знайти цнотливу дічинину щоб вона пополивала могилу втопленика непропанувати.
ви знущаєтесь? таке одоробло і з самісінького ранку. майте совість, люди ще не прокинулись і не випили другу філіжанку кави щоб на таке дивитись. це ж всратись можна з переляку.
Правду про Вас, діду, каже дід NIA: Вы старий, буркотливий дід Буркун! Ви навіть не уявляєте яка то память і як це красиво, коли: Ви стоїте, готовий до бою а така пантера лежить перед вами, голісінька на білій простині... На відміну від наших: кожна друга - дошка, підбирай ключика - чорні діви сексом живуть, там мудрувати, вмовляти, ключики шукати не треба - самі все роблять, німецькі кіна тихо курять бамбук в сторінці. Мені є що згадати про Fort Lauderdeil, штат Флорида.
нігери ледачи навіть за кацапів. щоб примусити нігера працювати треба постійно підгоняти його стеком або бичем бо без цього він небуде працювати. єдине що він, нігер, робе добре це валяється десь у холодку і нічого не робе. і тілько гарний стусан примушує його відірватись від його улюбленої справи та зайнятись ділом. ось так накоротко, як то кажуть тезісно з спогадів тих хто мав справу з тими обізянами
Я весь час про молодих дівок а він про ніггерів у тіньку. Оце дуже жаль, що кацапи не ледачі, ввесь час тверезі та при справі.
То говорите ? А щож тоді робити? Зі святом Пана Касіо,пишу поки трішки кумекаю,бо потім всяку фігню буду писать....Що ж сьогодні буде...Страшно подумати
Вітаю , погода тисне на мозги , парить . займався дуже важливою справою . кликав горілку з браги . бо кажуть шо женуть , женуть то всяких нєхароших людєй від хати а горілку кличуть ...
А от я вважаю,що африканці кращі за кацапів,особливо є в них доволі гарні дівки навіть з такими цицьками як Ви дідо подобаєте,так шо не комизьтесь а заводьте в клюні таку негритоску,заодно питайте чи вміє вона дощ вишаманювать