Сидiв на лавi пiдсудних гэть блiдий. З мого призову курва за мамкай скучила, на лижi встала ,а коли упiймали воно нагородило три короба-били , знущались , шкарпетки у ротi примусували прать . Нас 5 хлопов за барки i на лавки. Тiвiлiдiнiя притягнули. Мало нi опг. Це добре шо камабат язикатий був , Вступився , вiдмазав. Курвi впаяли палтарачку , вiдсидiв половину , ранiш нас до хати пойiхав. Чабаньский дизель вiд частини був у 1.5 км. Ком. частини збира зальотникiв та водив на iкскурсii. Хлопаки по 2 тижня з койки встать не могли. От. Вэртухайi звiдтiля боялися по хвормi виходити. А кого знали в обличчя тi зовсiм не виходили. Мало не камiнням забивали , чув шо навiть з пойiзда крацнапагоннiкаВВ скидали бо пдри були рiдкiснi. Ком. частини колеса порiзали та пашкарябали машину i бутиль з бiльзином на капотi лишили- iкскурцii скiнчились , але наряду по КПП тьрохi дiсталося. Ну то таке.
То шо там отi пи робили з нормальними хлопаками-гiстапо курить. Алеж були такими ж срочниками як i ми. Скинуть з потяга це прояв гуманностi.
алеж вони були наділені владою перед такими самими хлопаками як і вони, от і відчули що схопили пана бога за бороду. втім таке і зара є. подивіться на мусарів. що до реформи з себе невідомо що корчили що після знову почали. а от на прикінці лютого 14 року вони реально обісрали собі усі сподні бо я їх бачив тілько коло відділків у отіх нічних горщиках сш-68, броніках та з сучками. мармизи перелякані, сині він горілки, очі затравлені. два тиждні їх небуло ані видно ані чутно, мать у цивільному до відділків приходили а там перевдягались щоб не прибили по дорозі. куди пиха і подівалась))))))
Така сама iсторiя. Дехто до какцапiв збiг на кирим. Мо повиздихли дэсь у рэшпублiках або у сiрiях iскупивши крвью прэдатiльство.
прикмета-мить машину-буде дощ!нас полило гарненько! Доброго ранку всьому панству!+21С,На городі грязько і це є дуже добре!
На мене туркмен з табуреткою кинувся під час обов'язкового перегляду програми "Врємя". Як кинувся то й відкинувся на кілька хвилин - дежурний охфіцер це усе бачив - мені нічого не було, а отой чурка на губу поїхав.
У мене українцям губу тільки об'являли але не відправляли бо там всі були з України(комбат казав -ще не вистачало за таке на курорт відправляти), от чурки та кавказ її боялися як чорт ладану. А от між казармою та нашим рем.комплексом була рота ВВ, комендантська, ховалися за високими заборами, як фортеця, ото були реальні гамнюки. По полігону були заборонені одиночні пересування то вони типу полювань за одиночками влаштовували, раз і сам попався але прапор був, з Житомира, то побачив та витяг звідти, хв з 20 тільки в камері побув.
Цеж перше правило афтаслюсара. Мити самця тре до роботи i обовьязково пiсля. От. А дощу як небуло отак i нема
Доброго ранку товариство. На дворі прохолодно, затягнуте небо. Видно той дощ, котрого я відправив до пана К, не дійшов до пункту призначення і вночі вернувся назад. До ранку поливав.
Доброго ранку! Таки пятниця дощиг скінчився десь середночі тож арбайтен. Радий що картоплю не тре поливати.
В7 доброго ранку ! В нас смалить вже другий день ! Не можливо булгаркою працювати, бо не охолоджаеться _( Хотів байдики побити, але вже тягнуть по справах, так шо ... Ранкова кава та до цицькатих справ !!!
Ходили б краще як раніше ходили. Страшні як ядрена війна: В Швеции женщинам разрешили ходить по улице «топлес». Разрешение ходить без верхней части купальника вызвало много споров. В законе для обозначения женщин употребляется формулировка «человек, который воспринимается как женщина». Несмотря на то, что первоначально документ был направлен на разрешение проблемы трансгендерности, теперь он воспринимается как первый шаг к легализации нудизма. При этом отмечается, что, согласно опросам общественного мнения, около 61% шведов выступают за предоставление женщинам такого права.