Завязав за один раз,більше десяти років назад,перед цим продумав все за і проти тютюну,вийшло десь 90% проти,і 5% за, а 5% залишив для філософії
то вам до Зільйоного треба тоді. бо він бідкається та незнає що з своїм карбурахтором робити, вже увесь хворум задовбав тим карбурахтором
бо вже давно пора мізки вмикати! нас знищують! всілякими неподобними методами. їдлом,ліками,модою, розвагами, війнами,єкологіею, негрітянським арбайтеном! аби ослабшали як фізично так і духовно!
Треніем?Так ви ж не забувайте,що в мене лежить 136 журналів "Плейбой", переданих добрим камрадом на реалізацію,а жінка на тиждень на навчання поіхала.Я так думаю,що ліпше з куревом до ранку потерпіти,коли злива закінчиться і можна буде до магазину доплисти.
Або як мій дід,бабця йому виговорювала за куріння,він витягнув пачку цигарок,поклав на стіл і сказав,що все,курити не буде.Потім,правда,через багато років зізнався одного разу,що псіхонув тоді трохи,але що зробиш,раз сказав,то треба виконувати.
дідо не агітує, дідо чогось свариться через рейки. от тобі рейки тре? і мені тре! а дідо недає бо скнара. отакоєот
Про запаси заговорили,пригадав.Минулого року допомагав камраду переіжджати,знайшли його тривожну валізку з 14 року.Просрочений на пару років снікерс,як виявилось,неперевершено підкреслює після смак коньячку.І на другий день нічого,не співали пісеньки під назвою "Діарея".
от курва. говорили-балакали, сіли та заплакали))))) виявляється тре пхатись за кашою хомячку, скінчилась та ще і як на зло малий Дітрих нехоче у гості заходити. тодіб хомячку хоч на пару днів харчу було б))))
я з за одного казаха, ще в учебці, трохи в дісбат не пішов, попер на командира відділення(а Діма в нас з чотирьох самий мілкий був) ну я його й приголубив а замполіт батальйону побачив; дякувати замкомвзводу з Одесси а то ще б чотири роки служив. А в мене всі нормальні були, всі міські.
Співробітник служив в НДР,приіхав в частину як прикомандирований,і здивувався,що ротний зранку перед строєм орав,шо зараз піде по тумбочках і позабирає навіть леза до бритв.Виявилось,за пару днів до того один боєць заступив в наряд,пішов і поштрикав трохи штик-ножем дембеля,не до смерті,правда.Як виявилось,обидва були кацами і навіть з однієі області.А дембель переслідував того чомусь і мучив.Нерви здали.Одного відправили в шпитальку,іншого в дисбат.Отакеот.