Ви будете сміятисьНа балконі на підвіконні лежав ЄДИНИЙ в хаті коробок сірників.Виходжу тільки що,а там просто мокрий кавалок картону і розсип сірників.Дощ розмочив.І запальничка ввечері здохла.Що тепер робити,ні покурити,ні чаю попити
Не,коли воно отой чувак сам співає,то ще нормально.А коли його подруга вступає (то ж жінка?), то ніби диявола викликає.
Тільки скінчило лити та завивати. Під домом річка в кімнаті лужа: під відлив з такою силою бив косий дощ що протекло і полило між стелею та вікном. Отак надійно вікна ставлять наші спяцегалісти......
другу неділю не смокчу вонючі паличкі! тож не переймайтесь а радійте! може до ранку теж вирішете , що ну його в біса травити себе за свій же кошт! що 5 р тому курив парлямента та прикидав, якщо не покурити рік, то мажна в Ебіпет або турків провідати, що по сьо цінах - рік не покурив до турків полетів)) 12.000 тис на рік сам добровільно несеш аліхарху ! тре і собі подібний бізнес замутити, мені буде достатньо 10-20 таких дурників як я! щоб на дивані круглий рік боки м,яти та прутнем стелю підперати)))
еххх .. які часи були ... а скільки тоді пили в салунах горілки - відрами !!! і ніякі там ліберали чи концерватори не казали шо хватіть , не можнабобудете алкаголіками , сери ! ото були часи - прямо як майбутнє до якого ми так прагнемо , їхні цінності та культура то всьо наше , але трохи піздабуте з часом ....
От за шо я його i полюбив. Фсьо рiднесенько стойiть, окрiм карбурахтора. З тварii поставив. От. Сьонi зрозумiв шо 5-5.5 дэсь жрэ. Вночi бiля дiльничого хати на халастом йду ,так навiть сабака не забрэше. отакойi/
Та воно й так.І для здоровля погано,і дорого ніби щодня гроші викидати на вітер.Та як Марк Твен казав,що нема нічого простішого,ніж кинути курити,я сам це робив десятки разів. Був же період,що три місяці не курив,треба ж було певно і не починати балуватись.
людам треба довірять ! Ото через цей комплекс недовіри ми й ніяк не випередимо іпонців в технічному прогресі ...
А з іншого боку От похмелья, сэры, будете вы серы И не мил вам будет утром белый свет; Будет враг доволен, - ты уже не воин, Если пляшут в пальцах шпага и мушкет
бо є люди та нації які вміють щось добре і гарно робити а є ті котрі як невміли так і неможуть...хай і не беруться!
прочитайте і добутья вогню буде для вас не проблема https://books.google.com.ua/books?i...=onepage&q=как добывают огонь туземцы&f=false