Вдруге злива налетіла. Вітер тополі вигина. Одне погане: ідуть білі змари. Може град піти. Перша вже на моє село пішла.
Блііін...Та не було в мене часу якийсь хумус приготувати,а ті чебуреки,що за 5 хв від дому в магазині продають,щось апетиту не викликають.Бо є підозра,що вони з камерадів мого котика зроблені,судячи з ціни.
В нас коли в Гордищі була аварія на жд то таку здав єлі вперли в двох, та вимазались в мазут як чорти.
Ооо,коран.Мені колись один нохчі пів ночі втірав між чаркуванням,що то годна книжка на всі випадки життя.А те що він горілку пє,то на війні можна,бо він же в поході,в рашці його ФСБ шукає за терористичну діяльність.І потім,Мохаммед казав за вино,а про Немірофф нічого не казав.
Коли мій батько служив,ще в 70-ті рр,то в них один сержант поламав табурет об якогост кавказця,так той його дістав.Сержанта чи розжалували і перевели в іншу часиину,чи комісували,не памяиаю.А той кавказець після шпиталю потрапив до батька у відділення,але після табуретки був як шовковий.А взагалі,в них в частині було багато казахів і татар,алп щоб якісь проблеми з ними були,батько не згадує.
Як казали студенти в часи мого студентства - аби гаряче, не ворушилось, та не гавкало чи мявкало Всім добра. Спочатку крапотіло, потім затихло, потім ляпотіло. Потім знову туди-сюди. Весь вечір вже ляє. Впізнаю рідну локацію! * ото знову понакнопали, так мона й зачитатись як сралін трудами члєніна на початку зими 41-го
вітаю всіх, добили таки сьо трупака! стару душу витягли , шатун відкручен якогось уя. і сказав нам Привіт! або просто захотів подихати ))) Нова душа вже стоїть, нова рульова, нова лижа і нові подушки, може ще поїзде! як би прискорбно не було займатись тим трипером але прийшов до висновку , краще ніж сам ніхто не зробить!
Вітаю! Лило як німе, вітер завивав як скаженний, і прийшло це неподобство від сусіди Юнкерса. Шо там в нього накоїло неясно, а в мене тіко ніц нема електрики.
купив за 4400 , звісно напоторгувався) піхалець на суху компресія 10,5 в кожному , нова рульова, лижа і нижня подушка! увесь скоп)
В нас це звуть рука дружби. Зате буде запчастин тьма. А це грубi грошi. Вiнэць салафан !!! Шкiвок на калiнвалi вiдкручений чи вал зiганувся ?
ні ні, щіро дякую, ніяких вже запчастин не буде! награвся далі нікуди! все на брухт піде - колись! до оосени поторохнить і на прикол! кудись комусь !
за рік, до кого не заїзджав - всі тихенько морозились, ставали глухими немими та сліпими! за два дні секасу поняв чого!
Я своїм урюкам розповідав більше про нерелігійну історію Середньої Азії. Причому тоді приходилось відлущувати совіцьку інтерпретацію , ще і без отих їхніх інтренетів.